Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na jakim portalu randkowym udało się wam poznać kogoś normalnego

Polecane posty

Gość gość

Czy to jest możliwe? Korzystam z kilku i pomału tracę złudzenia. Zajmuje to masę czasu a efekty żadne. Spotkałam się na kawę kilak razy ale nie ma żadnej iskry a w oczach faceta tylko ochota na sex. Czy oni tylko o jednym myślą?

Gość stoolej zaawansowany
polecame F 23

Gość agaaaaaaaaaaa
sympatia na onecie nie jest zła ale fakt że ciężko

Gość gość
na sympatii moj brat poznal dziewczyne. w wakacje biora slub

Gość gość
pewnie na portalu też oczekujesz, że ten normalny facet sam do ciebie zagada co?!

Gość iga_igowska
Poznaj jednego faceta i pisz z tym jednym konkretnym, poznawaj go coraz lepiej. Nie daj sobie kitu wciskać że niby samotny a o 20 nie może przez tel rozmawiać. A ciekawe czemu? Bo zona obok i dziecku trzeba w lekcjach pomagać?

Gość gość
na roksie ok, no i tanio,jak w biedronce

Gość roxxxanka
no ale roksa dla facetów a czego mają tam szukać kobiety no chyba że jakaś chce.

Gość gość
na odlotach też,czasem blokują, bo oni som w bloku

Normalni mieszkają obok... ale pracują jako śmieciarze. Nienormalni bywają w pabach... ale są to inżynierzy... musisz sama wybrać: szczęście mimo wszystko, czy rutyna mimo woli.

Gość gość
ja poznalam na su smolaka i biorę z nim ślub

Gość gość
na kafeterii oczywiscie tu sa same don juany :D :D :D

Gość gość
Ja też poznałam chłopaka na Sympatii,. jestesmy juz 2 lata razem. I jest zarąbiscie! ale musiałam poczekać, to nuie było od razu. W sumie nie znam nikogo, kto by poznał na innym portalu takim, a na sympatia.pl duzo znajomych sie poznało. Na razie czekam na pierścionek, może w walentynki?? :) coś tak mi sie wydaje. Pozdrawiam i trzymam kciuki

Gość max40
Spodobal mi sie wpis o tych smieciarzach i inzynierach poniewaz zadna z tych grup nie jest na wysokim poziomie. Wyksztalciuch ktorego rodzice obiad jedli lyzka chocby byl lekarzem czy politykiem zawsze zostanie nikim w swoim srodowisku ze wzgledu na brak porzadnego backgroundu. Potrzeba minimum 3 pokolen by kandydat lub kandydatka byla poukladana jak puzzle. Portale randkowe dysponuja niedobitkami z rozdania w swiecie realnym i o tym nalezy pamietac uczesniczac w tej zabawie.

Gość gość
pomyslcie przez chwile. normalny czlowiek nie zaklada zadnych kont na portalach by poznac ludzi bo poznaje ich na co dzien w spoleczenstwie, a w necie sa skrajne osoby, czyli brzydale, osoby z mega wymaganiami, ludzi chorzy na glowe, z problemami psychicznymi, czyli jednym slowem odrzuceni przez spoleczenstwo, wiec nie normalni🖐️

Gość gość
To miejsce dla DESPERATÓW , którzy realnie nie mogą nikogo poznać lub/i z******** Nikogo atrakcyjnego.

Gość gość
Na czym? Portalu randkowym ? daj spokój :O