Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z migdalkami

Polecane posty

Gość gość

Witam od pewnego czasu mam problem z lewym migdalkiem otóż moje migdalki wyglądają jak powierzchnia księżyca, od zawsze tworzą mi się w jnich takie czopy śmierdzące. Zawsze gdy coś czuje wydlubuje sobie i jest ok, lecz w lewym migdalku zrobił mi się stan zapalny, ból jest systematycZny tzn boli trzy dni i potem trzy dni jest ok, migdalek jest powiększony, czerwony, byłem z tym u laryngologa, przepisał mi robiony lek do płukania gardła, kazał kupić płyn dentosept i myć przemywac wacikiem migdalek,smarować jodyna, minęły dwa tygodnie a jak bylo tak jest, dziś udało mi się zajrzeć do tej zapuchnietej krypty i było tam nadal dużo tej białej substancji, grzebe tam Ale daleko w samym końcu widać Jeszce białą plamę ale niestety nic już tam nie siega a nie chxe zrobić rany bo juz krew poczułem. Macie jakies pomysły jak to wyciągnąć z tamtad? Podejewam że leczenie nic nie daje bo to tkwi tam nadal pomóżcie jakos:-)

Gość gość
Taaa,tu trzeba zastosowac srebro nanokoloidalne

Gość gość
Proszę o jaśniejsze wytłumaczenie tego? czy tp srebro jest bezpieczne? czy usunie mi tego czopa?

Gość kalinaM
Ja właśnie z tego powodu będę w poniedziałek miała wycinane migdały i robioną plastykę podniebienia.

Gość gość
Mi laryngolog powiedział że moje migdaly nie kwalifikują się do wycięcia i nie ma senwu tego robić, mam plukac i smarować jodyna ten migdał, yyy noi efektów po 2 tygodniach narazie brak :-S , druga sprawa migdalek jest spucniety i jak chcę wygrzebac z niego ta kasze to tylko sięgam z jego przedniej części, dalej nie mogę a widze że nadal coś tam siedzi, boję sie grzebać wykałaczką żeby Jeszce babardziej go nie rozwalice:-(

Gość gość
srebro nanokolioidalne ,płukac****ic prosze

Gość gość
spamer srebra i tu juz jest!

Gość gość
srebro nanokoidalne jest cudowne

Gość gość
Opuchlizna nadal jest Ale juz tak nie boli, na noc posmarowalem za pomocą patyczka do uszu migdalek wodą utleniona,

Gość gość
Mozna zastosowac jak ktos wyzej napisał srebro nanokoloidalne