Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krejzi223

Przyjemnośc

Polecane posty

Gość krejzi223

Jestem ciekawa w jaki sposób swoim partnerka/partnerą sprawiacie przyjemnosc , podnieca mnie slyszec historyjki przyjemnosci

Gość gość
tutaj mozesz jedynie czytac :P

Gość krejzi223
No , czytac a nie słyszeć :p

Gość Stormm
O Ci zrobie jak cie zlapie... Czyli jak sprawilem zeby przyjechala do mnie najsybciej jak sie da.... A wiec tak... Najpierw sie delikatnie pobawimy zeby sie soba nacieszyc potem gdy bedziesz juz rozebrana... Poloze Cie na brzyc****ednym krawatem zawiaze Ci oczy drugim skrepuje rece rece...popieszcze plecki i zajme sie pupeczka rozchule Ci uda zajme sie szparka i dziurka... Pewnie bedziesz cos kombinowala wiec bez klapsa sie nie obedzie... A jak bedziesz dalej niegrzeczna rozchyle Ci nogi szerzej i strzele klapsa w c**ke!!!!... Obroce Cie tak zeby Twoja glowa lekko zwisala na brzegu lozka... Caly czas jestes skrepowana... Zrobimy sobie 69 ale to ja bede na górze bo narazie ja rzadze... Klecze przed Toba Ty jeszcze nic nie mozesz zrobic a ja bawie sie Twoimi sutkami... Coraz mocniej bo wiem ze to lubisz zaczynasz sie wiercic... Jestes niegrzeczna wiec dostajesz klapsa w piersc... Juz jestes spokojna... Schodze nizej zaczynam Cie piescic jezykiem Ty jeszcze go nie dostajesz narazie bawisz sie jajeczkami.,,, i w koncu jest... W Twpich ustach sama glowka narazie ale wijesz sie... Chcesz wiecej... I dostajesz calego... Ja pieszcze Cie juz na calego palce mi chodza jak przy etiudzie Chopina.... Uwalniam Ci rece zaczynasz go piescic i Ciagnac nie ma ze cos nie wypada... Zdejmuje Ci opaske klade sie na lózku siadasz na mnie robimy 68 na to czekalem staram sie calym jezykiem wejsc w Ciebie odwracasz sie...mamy wreszcie klesyczne 69...bawimy sie chwile potem zrzucam Cie znow na brzeg lóżka... Wypinasz pupke wchodze w Ciebie, a Ty rekami lapiesz sie za posladki rozchylasz je....dostajesz kilka klapsow Twoja pupa robi sie czerwona...Spuszczam troche sliny na Twoja dziurke zaczynam ja piescic palcami delikatnie wkladam do srodka... Bawimy sie tak pare minut pieszcze dalej palcami czuje ze juz jestes tam gorąca... Wychodzę z Ciebie i wchodze pietro wyzej delikatnie ale jestes juz rozgrzana wiec chcesz wiecej jest bosko goraca i ciasno..,, dochodze w srodku...raze z Toba.....

Gość krejzi223
WoW:0