Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama prawie 5 latki

Urodziny 5 latki

Polecane posty

Gość Mama prawie 5 latki

Mamusie dziewczynek - córka ma niedługo urodziny- zaprosi ok. 8 koleżanek. Będą obowiązywać stroje karnawałowe. Dajcie pomysły na menu i na zabawy. Dziękuję.

Ja urządzałam pięciolatce w sali zabaw, właśnie dlatego że nie miałam pomysłu na rozrywki, nie mam podejścia do dzieci i męczarnią dla mnie byłoby przez kilka godzin zabawiać bandę pięciolatków :P Za to rodzice koleżanki córki są bardzo kreatywni i na urodzinach ich córki urządzili mnóstwo konkursów, tańce, jakieś zgadywanki itd.

Gość gość super ktoś itp
No właśnie u nas zamknęli salę zabaw:( Jestem kreatywna i mam mnóstwo pomysłów, ale mój stan ciążowy :) mi to utrudnia.

Gość mama prawie 5 latki
up

Gość mama prawie 5 latki
No dajcie jakies pomysly?

Gość gość
moja tez,kończy 5lat ale tu gdzie jestem jest teraz lato wiec robimy w parku co jest tu bardzo popularne. zrobimy kiełbaski, sałatki, makaron z tuńczykiem, jakies owoce, soki, woda. tutaj urodziny trwają max 2h wiec damy rade :-)

Gość gość
mojej córki koleżanka miala w dziecięcym salonie fryzjerskim. mialy tam robione fryzury, malowane paznokcie. inna miała w takim sklepie z sukniami dla dzieci cos w stylu księżniczek i tam mialy różne konkursy i zabawy.

Gość do goscia z 10 46
kiedys byl tu podobny temat i pamietam, ze mamy mialy super pomysly, ja tez jestem kiepska w te klocki i wynajmuje sale zabaw, napisze co pamietam z tamtego topiku-taka zababa-pinata-co w srodku papierowego np osiolka sa ukryte slodycze a dzieci je probuja z zamknietymi oczami stacic kijkiem-kto straci to dostaje te slodycze, druga zabawa-jak gra muzyka to dzieci tancza, jak muzyka stop to dzieci maja sie nie ruszac, kto sie ruszy ten odpada, moze pobawicie sie w robienie pizzy, przygotuj male spody i rozne dodatki w miseczkach i niech kazdy sobie sam naszykuje, tyle Ci moge pomoc

Gość mama prawie 5 latki
Gdyby bylo lato to i tampolina, basen, a tak wszystko w domu.... dzieki za pomysly. Moze ktos jeszcze?

Gość gość
animator

Gość mama prawie 5 latki
moze teraz?