Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotografffka

Poszukiwany niemowlaczek do 21 dnia z Krakowa

Polecane posty

Gość fotografffka

Witam. Poszukuję do darmowej sesji zdjęciowej niemowlaczka z Krakowa. Informację dodatkowe wyślę na maila :) Pozdrawiam

Gość gość
A dlaczego akurat do 21 dnia?

Gość Jaamajka
jak urodze jutro to juz masz :)

Gość fotografffka
Tak mniej więcej jak będzie miał 23 dni to pewnie też będzie dobrze. Chodzi o to, że w tym czasie niemowlaki mają bardzo mocny sen i jest zdecydowanie łatwiej układać je do zdjęć :)

Gość gość
Może napisz ile będzie trwała sesja, gdzie i jakie wynagrodzenie oferujesz. Wątpię, że tak po prostu ktoś się zgodzi na męczenie takiego maluszka.

Gość gość
tak, tak, ot tak uważajcie na takie ogłoszonka

Gość fotografffka
wynagrodzenie?? Ludzie dość dużo płacą za takie zdjęcia a ja proponuję za darmo i nie nazwałąbym tego męczeniem. :)

Gość zycietonietylkoprokreacja
wynagrodzenie?? Ludzie dość dużo płacą za takie zdjęcia a ja proponuję za darmo i nie nazwałąbym tego męczeniem. usmiech.gif ______ Ludzie dużo płacą ale dobrym fotografom, którzy specjalizują się w fotografii dziecięcej. Każdy teraz chce robić zdjęcia, czy to na ślubach czy to niemowlakom, kupi lustrzankę i myśli że jest artystą ;-)

Gość zycietonietylkoprokreacja
A tak z czystej ciekawości (bo akurat jestem w temacie) - Ci topowi fotografowie specjalizujący się w fotografii noworodkowej mają doświadczenie w pracy z takimi maleństwami, nieraz pracują z asystą (niektóre pozy wymagają asekuracji). Skoro piszesz o układaniu tzn że zamierzasz noworodka dotykać i go układać. Jakie masz doświadczenie w tej kwestii i jak zamierzasz przekonać rodziców, że nie zrobisz krzywdy ich dziecku?

Gość gość
dobre pytanie

Gość gość
Witam, jestem zainteresowana taką sesją zdjęciową, mój email to nadzieja_81@interia.pl

nie zgadzajcie sie na takie zdjecia!!!! Ja mialam sesje jak moja malutka miala 2 tyg. fotograf + jego asystentka - sami nie mieli dzieci. Po pierwsze chcieli dziecko calkiem nago ostatecznie zostalo w pieluszce i majteczkach na to. Bylo mu mega zimno. WYMECZYLI strasznie dziecko - takie male dziecko budzi sie w koncu jak sie go ciagle przestawia, jest rozdraznione. Podczas ukladania dziecka ta glupia suka rzucila dziecko z poduszki. Na szczescie nic sie nie stalo ale do dzis zaluje calej tej sesji. Nigdy juz bym tego nie robila, dziecko pozniej dlugo plakalo i nie moglo usnac z nadmiaru wrazen. Nie robie tego tak malym dziecia, racze poczekac...