Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przykro mi bardzo

Brzydki syn

Polecane posty

Chciałam się powalić choć w duchu zdaje sobie sprawę, ze mnie zjedziecie ale muszę się komuś wygadać. Mój syn ma 10mies. Mam wrażenie, ze trafił mi się wadliwy egzemplarz. Niedość ze z jego zdrowiem od początku problemy, do tej pory chodzę z nim na rehabilitację to jeszcze jego uroda pozostawia wiele do życzenia. Jest mały, zaledwie 70cm, gruby - prawie 11kg (karmie piersią wiec o przekarmianiu nie ma mowy) do tego mówiąc delikatnie nieciekawy na twarzy. Wyje całymi dniami, wiecznie nic mu się nie podoba a ja się wstydzę wyjść z nim na spacer. Wygląda jak mały byczek, karczycho bez szyji. Znajomi mówią na niego żartobliwie małe sumo - mi do śmiechu nie jest. Obawiam się, że możliwie wszystkie najgorsze cechy odziedziczył po ojcu. Do mnie nie jest podobny wcale, sama to widzę i ciągle słyszę. Nigdy bym się nie zdecydowała na dziecko jakbym wiedziała, że takie będzie.

Gość gość
trzeba było nie robić dziecka z dresem :) a tak swoja drogą, to mój brat był naprawdę paskudny jak był mały - twarz jak trójkąt, wyglądał jak dziecko z sierocińca najgorszego - i teraz jest na serio przystojnym facetme, dziewczyny się za nim oglądają

Gość gość
To nie dziecko jest problemem - tylko Twoje myslenie. Uważasz, ze dziecko powinno byc idealne - wtedy może bys je zaakceptowała. A dzieci sa przeróżne - ładne, brzydkie, chude, grube. Każda matka chciałaby żeby to jej dziecko było najpiekniejsze. Ale kocha się takie - jakie jest.

Gość gość
przecież to jest dziecko i jak możesz tak mówić? on sie jeszcze zmieni jest malutki podrośnie, zacznie biegać to wszystko się unormuje zobaczysz.

Jakbym wiedziała ze taki niewypał wyjdzie to bym zrobiła z kimś przystojnym na boku a nie inwestowali w fatalny materiał genetyczny mojego starego Jak to wyglada ładna matka a w wózku UFO.

Gość gość
widać że traktujesz ludzi jak rzeczy...

Gość gość
To może rozejrzyj się za jakimś śliskim kocykiem...?

Gość PrawaeTywae
No i co? Uroda jest dla ciebie najwazniejsza? Moglas lepiej zostaiwc w sierocincu :O

Gość gość88
rozumiem, ze musiałaś się wyżalić... ale wiesz co... żal mi Ciebie.... to chyba Ty jesteś lekko wadliwa... masakra.. aż brak słów ... co to biedne małe dzieciątko jest winne że urodziło się takie a nie inne... jej... bardzo smutne jest to co napisałaś... wstydziła byś się... wiele kobiet nie może mieć dzieci... a Ty marudzisz... i to jeszcze tak... to co ? niedługo na spacer nie wyjdziesz z dzieckiem bo się będziesz dziecka wstydziła? co mają powiedzieć matki którym rodzą się bardzo chore dzieci ?? ile dały by żeby mieć ... jak to nazwałaś... taki wadliwy egzemplarz jaki masz ty... WSTYD !!

Gość gość
może autorka ma depresję albo poprostu jest pustym człowiekiem

Gość gość
Mój wujo po narodzinach ważył 2,5 kilo. A podobno był brzydki jak noc. Jednak wyrósł na 1,80, kawał chłopa, ładne rysy twarzy, gęste czarne włosy. Moja siostra urodziła się z czarnymi włosami a dziś ma ciemny blond:D Tak samo brat rudy jak marchewka, ale teraz jakoś mu na blond się zmieniły. Dzieci się duzo zmieniają :)

Gość gość
Dajcie jej spokój. Załamke jakąs ma kobita i gada od rzeczy. Posiedzcie sobie w domu z dzieckiem przez pare miesięcy, to zobaczycie, że ma się różne odpały:D

Gość gość
moja koleżanka 18 lat urodziła dziecko z wodogłowiem i rozszczepem kręgosłupa. Do tego mała ma 3 lata i nie chodzi nie siedzi, wiadomo ładnie i super nie wygląda. Ale koleżanka nigdy się jej nie wstydziła, zawsze bierze ja na spacer, robi masę zdjęć i pokazuje znajomym. Mała jest super ale niestety chora i co ona ma zrobić twoim pustym zdaniem. Ludzie maja problemy, dzieci umierają a ty się martwisz, ze twoje dziecko je jest małym bradem pitem

Tylko ze mój wyglada jak ksero mojego starego wiec z czego ma wyrosnąć. Będzie brzydkim grubym kurduplem. Miałam nadzieje ze będzie podobny do mnie i mojej rodziny

Gość gość
no ale taka jest nasza mentalność, że komuś dziecko do butów i torebki nie pasuje... jak ci się nasza mentalność nie podoba to wyjedź stąd i znajdź sobie lepsze miejsce, ale wątpię w to, że jest gdzies kraj plastikowych ludzi na tej planecie

Gość gość
ja jakoś siedzę w domu z dzieckiem już 4 lata i zawsze uważałam, że jest śliczny, na podwórku tez furorę robi ale kochałabym go bez różnicy czy taki czy inny. Mojej siostry syn nie jest ładny i zawsze mi mówiła, że chciałabym aby wyglądał jak mój ale nie zauważyłam aby się go wstydziła bo biega po podwórku jak szalony:)

Gość gość
Przykre jest to, że dziecko ma matkę, która też wychowa go na bezwartościowe stworzenie, które widzi tylko urodę.. w dodatku na takie z kompleksami, bo przecież z gorszym wyglądem go nie zaaceptuje oddaj go do sierocińca, bo na matkę się nie nadajesz, nie jesteś wystarczająco dojrzała. Albo najlepiej do rodziny zastępczej

Gość PrawaeTywae
Zgadzam sie. Nie znam cie autorko i nie chce oceniac ale z tego co piszesz to rzeczywiscie chyba lepiej byloby temu dziecku w sierocincu :O

Gość gość
Za dużo naoglądałaś się tv gdzie tylko piękne panie, piękni panowie i piękne dzidzie i oto efekty - oszczędzę ci nieprzyjemnych określeń. A ty jesteś taka piękna??? Dzieci się zmieniają. Jak patrzę na mojego bratanka to zastanawiam się gdzie podział się ten pulchniutki roczniak z dwoma jedynkami na dole a wcześniej to rozkrzyczane patyczkowate coś z włosami na kilometr i naburmuszoną miną. Z roku na rok wygląda inaczej ale jakby nie wyglądał dla mnie jest najpiękniejszy dzieciak pod słońcem choć to tylko mój bratanek.

Jakby miał dałna to bym oddała a tak to by mnie rodzina zjadła, jedyne wyjście to ze sobą skończyć albo zostawić ze starym i niech się cieszy ze syn do niego taki podobny...nie mam sily

Gość gość
wrzuc foto to ocenimy czy jest tak tragicznie

Gość gość
Przestań go tuczyć, a po 2. ładne dziecko / człowiek zdarza się raz na 10, 20 osób, więc może zaniż swoje oczekiwania przeciętniaro.

Gość gość
pokaz zdjecie dzieciaka

Gość gość88
to po co du***py dawałaś staremu jak taki przydki jest ???!!! ja pierd****ole...

Gość gość
Szkoda, że ciebie nie oddali, może byś się nauczyła pisać. Sorry ale dla tak ubogo wykształconych ludzi nie ma miejsca na forum. :p wiem, ze to prowokacja, szkoda zdrowia.