Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on1987

jestem bezpłodny

Polecane posty

jestem bezpłodny i nie ukrywam, że stanowi to dla mnie duży problem wszystkie dziewczyny z którymi byłem rzuciły mnie po tym jak się o tym dowiedziały padały różne odpowiedzi "a co to za chłop" itp. Niektóre były bardziej delikatne powiedziały że nie wyobrażają sobie życia bez dziecka inne mówiły, że lepiej mieć faceta, który ma możliwość zapłodnienia od takiego, który jej nie ma. Wiec może znajdę tu jakąś bezpłodną kobietę ?

Gość gość
teraz jest taka technika,ze nie jest to az taki problem przeciez,nawet facetom robia jakies zabiegi.

Gość gość
Jest mnóstwo kobiet, które nie chcą mieć dzieci. Wiesz może to lepiej że się z Tobą rozstały. Gdyby Cię na prawdę kochały to by tego nie zrobiły bo jak się z kimś jest to nie powinno się wyobrażać życia bez niego, a one zostawiły Cię i znalazły kogoś innego.....w pogoni za dzieckiem. Pewnie zaraz naskoczą na mnie matki polki :D, ale uwierz nie wart się z taką matką polką wiązać

Gość gość
Nie wierzę. Na prawdę każda dziewczyna którą spotykasz chce mieć dziecko? Żadna nie marzy o niczym innym, tylko o dzieciach? Może poszukaj przyszłej żony w jakims ciekawszym miejscu. Tak żeby miała jakies większe ambicje

Gość gość
w polsce ambicje kobiet kończą się na dzieciach albo na zaliczeniu murzyna czy araba x niezłe :D

Gość gość
zawsze mozna adoptowac

Gość gość
Na jakiej podstawie twierdzisz ze jestes bezplodny?

Gość Chuda_ruda
Na prawdę? Zawsze chciałam mieć mężczyznę, który jest bezpłodny... Nie chce swoich dzieci. Ewentualnie adoptować. Zazdroszczę Twoim kobietom !

Gość goscianka
Skad pewnosc ze jestes bezplodny?