Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julita80

ciągłe zapalenie zatok i oskrzeli co robić

Polecane posty

Gość julita80

mam straszny problem z zatokami i oskrzelami, ciągle łapię jakieś infekcje :( jedna się kończy, a druga zaczyna. latam tylko po lekarzach i spędzam czas w kolejkach. Już mi ręce opadają, nie wiem co robić :( przeczytałam gdzieś w necie, ze inhalacje solankowe dobre są na taki przypadek jak mój. kurcze nie wiem czy w to wierzyć. słyszałyście coś o tym?? no i gdzie coś takiego robią w domu można samemu, czy to trzeba iść do lekarza? jestem z warszawy, gdzie takie coś w stolicy robią? proszę o szybką odpowiedź, nie zniosę już tego chorowania

Gość gość
Hej, nie martw się :) Wyjdziesz z tego :) Mój przykład jest dobry, tak jak TY non stop miałam infekcje gardła i inne niemiłe rzeczy, raz nawet dorobiłam się obustronnego zapalenia płuc i wylądowałam w szpitalu, ogólnie niefajnie. wreszcie trafiłam na dobrego lekarza który polecił mi inhalacje solankowe. zapisałam się do centrum medycznego alpejska u mnie w Aninie i tak sobie chodzę na inhalacje :) Solanki naturalne, bogate w magnez, sód i inne takie, samo zdrowie ;) Heh powiem że widzę poprawę, łatwiej mi się oddycha. zima już hula a mnie jeszcze nie złapało żadne choróbsko! pierwszy raz od lat! ale jestem zadowolona :D