Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goldowa

negatywny test dwa dni po spodziewanym okresie a ciaza

Polecane posty

Gość goldowa

A ja mam problem... Wspolzylam w dni plodne a cykle mam regularne co 28dni. Przed spodziewanymn okresem(ktorego nie dostalam): -Pobolewa mnie podbrzusze zaraz od owulacji do dnia okresu -piersi wrazliwe na dotyk -bol glowy -sennosc,rozdraznienie 10 dnia od domniemanej owulacji zrobilam test beta <2.00 i poczekalam do dnia okresu ale sie nie pojawil. Od tego dnia: -bol piersi i znacznie wieksze -zylki na piersiach -bol glowy mocniejszy -bol brzucha ustal tylko czasem zakluje -wczoraj dziwne zakrecenie w glowie -mdli mnie, ogolnie zle sie czuje W dniu spodziewanego okresu test domowy wieczorem negatywny, dwa dni pozniej(czyli dzis) z pierwszego moczu test negatywny. Ale... Po 3 min pod dobrym swiatlem widzialam linie ale nie byla zabarwiona tylko biala, cien cienia... Czy jest szansa ze to ciaza?

Gość goldowa
Niech ktos pomoze. Czy warto powtorzyc test?

Gość gość
Raczej nie, te zylki na piersiach to pojawiaja sie dosyc pozno, kolo 5 miesiaca, az tym testem, to test ma fabryczne wtloczenie, ktore jsst dosyc plaskie, ale jest, fl pewnie to widzisz:)

Gość gość
żyły na piersiach mogą pojawic się bardzo wczesnie! ja mam tak np przed kazdym okresem, i są one tak widoczne, że jestem fioletowa :D

Gość gość
Zylki to po pierwsze pierwszy objaw ciazy... Ja juz bylam w ciazy tyle ze pozamacicznej i mam znow objawy ciazowe bo przed okresem nie mam zadnych objawow. Nigdy okres mi sie nie spoznial. Widze ze musisz poczytac nie fora a jakies artykuly o objawach bo wszedzie pisza o zylach. Poza tym glowne pytanie czy powtorzyc test. Niektorym moze nie wyjsc bo za niskie stezenie hcg

Gość goldowa
Zapomnialam sie podpisac - goldowa

Gość gość
Moj lekarz mowi, ze spoznienie okresu 2, 3 dńi to zadne spoznieńie. Poworz tez jeslinokres sie nie pojawi to jest oczywiste ale za jakies 5, 6 dni i wtedy wszystko bedziemjasne. Misie okres spoznia juz 10 dni a testy wciaz neagtywne. Coz czasem tak jest. Musze zekac i okresprzyjdzie;)

Gość gość
Powtorz test za kilka dńi z porannego moczu

Gość goldowa
Tak mam zamiar zrobic w piatek bo w sumie bedzie tydz jesli sie nie pojawi... Jest tu tyle dziewczyn ktore pisza ze robily dwa dni po terminie @ a tydz pozniej dwie grube krechy. Mam jeszcze nadzieje :)