Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teen Mom co sadzicie

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Dla mnie taki program to jakas porazka. Jak mozna pokazywac gowniary ktore zostaly matkami i robic z nich bohaterki. Nie jedna powinno sie za ucho wytargac i na skrobanke zaproawdzic a nie pomniki im stawiac.

Gość nalala
Aż mnie ciarki przeszły jak przeczytałam Twoją wypowiedź :| Nie Twoja brocha czy młoda dziewczyna się zdecyduje na wychowanie dziecka czy nie, przecież nie Ty je będziesz wychowywał człowieku! Bardzo dobrze, że pokażą życie tych młodych dziewczyn w tv, liczę, że edukacyjnie podejdą do tematu (patronat nad tym programem ma jakaś fundacja co pomaga młodym matkom) i dzieciarnia zobaczy jak ciężko się im żyje (bo w ¾ przypadków tak jest),a wtedy też zastanowi się czy chce podzielić ich los czy jednak nie…

Gość gość
Patologia, ogladalam jeden odc i smiac mi sie chce z tych ich "powaznych" problemow w "zwiazku", ich problemem jest brak zaradnosci typowy dla nastolatek. Zaraz w gimnazjach zacznie sie plaga brzuchow. Po co to promowac?

Gość gość
g.. prawda, takie gowniary jedna z druga niczego sie nie naucza z tego typu programu, jedynie tego, ze mozna zostac celebrytka i otrzymywac pomoc, bo przeciez im sie NALEZY, bo raczyly rozlozyc nogi.

Gość gość
Wiec teraz coraz wiecej bedzie ciezarnych nastolatek, bo przeciez byc mlodziutka matka jest trendy-rodzina pomoze, da dach nad glowa, utrzymanie i zaopiekuje sie dzieckiem podczas gdy nasto-mama bedzie zaiwaniac do szkoly, a po szkole... przeciez bedzie musiala miec tez czas dla siebie.

Autorko zacna, cel programu został osiągnięty nie chodziło o życie czy o te dziewczyny tylko o to że tępa gawiedź ogląda, emocjonuje się, rozprawia, a słupki MTV i tym podobnych śmieci rosną dzięki takim jak Ty :) tak! oglądaj nakrecaj się, te małoletnie mamy mało to obchodzi, MTV jeszcze mniej :) Chryste czy te Polki na kafe na prawdę są takie głupawe?

Gość gość
wlasnie Maurycy, w tego typu programach chodzi o ogladalnosc, to cas a'la Warshaw costam tylko dla nieco wrazliwszych telewidzow.

Gość gość
Maurycy 10/10 :D a kretynki przeżywają :)