Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o takim zachowaniu znajomego mojego ojca

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 25 lat, on to już ,, stary pryk" bo ma pomiędzy 45 ,a 50. od pewnego czasu ma dość głupie moim zdaniem żarty np gdzieś się pochyliłam kiedyś i musiały mi wystawać stringi, a on powiedział mi na ucho ,że ,, bardzo ładne stringi" i zaczął się głupio smiać... jak jego żona ,ktora była troche dalej spytała go o co chodzi to on,, nic nic kochanie" niby w formie żartu ,ale dziwne to było dla mnie. jak wychodziliśmy gdzieś z domu gdzieś np do miasta w kilka osób to przytrzymywał mnie za plecy, jakby odprowadzał do drzwi, poza tym ciagle sie patrzył , częściej niż na inne osoby . Zonę ma łądna i zadbana, tzn ja też jestem ładna i młodsza do tego ,ale bez przesady na niej sie powinien skupić... powinnam jakoś reagować na te zachowania? Facet mi się nie podoba żeby było jasne

Gość gość
wysyła mi też sms-y czy pójdę na piwo albo czy lubię się kąpać we dwoje :(

Gość gość
to powyżej to głupi podszyw, nie wysyła mi żadnych smsow, nie ma nawet mojego numeru

Gość gość
toż to pedofilia pierwszej wody

Gość gość
25l to nie pedofil tylko normalny zdrowy meżczyzna tez tak czasami mam

Gość gość
o rany, ale ja powaznie pytam... co prawda to nie jest moj jakis wileki problem ,ale to dosc krepujace bo nie wiem jak wtedy mam sie zachować, co powiedzieć itd

Gość gość
no " troche" chamskie ma żarty bez kitu :O biedna ta jego zona musi być

Gość gość
Właśnie przez takie dziewuchy jak ty ,te stare pryki czują się bezkarne i przynoszą wstyd żonie i rodzinie, masz 25 lat i nie umiesz otworzyć gęby jak cię za plecki popycha niby to w stronę drzwi- weź pan te ręce bo mi się bluzeczka wygniecie -,czy cos w tym rodz. na cały głos niech jego żona i twoi rodzice słyszą, to gwarantuję Ci drugi raz sie nie odważy, ale nie ta będzie pisać na forach chyba po to żeby ja wszyscy uświadomili,że mu się baaaardzo podoba, tak podobasz mu się bo te pr***** 50 letnie jeszcze myślą,że dużo mogą albo, że każdy z nich to Brat Pit Weź się ogarnij i nie udawaj bezwolnej dziewoi w szponach starego pedofila.

Gość gość
słuchaj następnym razem przy wszystkich na cały głos żeby zabierał łapy i że sobie nie życzysz obmacywania to zmiejuca mu sie odechce, zrobi mu sie głupio a w dodatku zwróci to czujność twoich rodziców i jego żony