Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie nadaję się do niczego popełnię samobójstwo

Polecane posty

Gość gość
podejrzewam,ze jakbys miala duze towarzystwo nabralabys checi do zycia, mnie tez denerwowali albo przerazali ludzi,potem chcialam sie im podlizywac, ale poszlam na terapie, biore leki i dzieki temu mam teraz duzo znajomych i to na luzie a nie ze wszystkimi musze sie kumplowac:)

Gość gość
przestańcie z tym powiadamianiem policji. Najpierw spiszą tego, kto powiadamia, odpytają ze wszystkich numerów łącznie z IP i tyle tego :o Laska. jesteś młoda :) Dwa razy młodym nikt nie będzie..:( A na pewno młodsza niż ja

Gość Maciek225
Antydepresanty nie rozwiązują problemów, mogą pomóc, ale jak masz takie kiepskie zdanie o sobie, warto poszukać psychoterapeuty - zbierzesz siły, może dostaniesz kilka fajnych pomysłów i sposobów jak je zrealizować, bo szkoda byś się sama z tym wszystkim męczyła.

Gość gość
Jak ginąc to jakos widowiskowo, zacznij sie wspinać po górach albo cos ;-)

Gość klaudyynka
"juz zadzwoniłam po policję" - i na ch*j ! dziewczyna potrzebuje wsparcia rady a nie. Jak nie potrafisz inaczej pomóc to na ch*j tu wgl wchodzisz... Byłam w podobnej sytuacji, ale moim zdaniem potrzebujesz przyjaciela bliskiej osoby która będzie cie doceniała w tym co robisz i próbowała abyś zmieniła lub postarała sie zmienić w swoim zachowaniu.