Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałem dziewczynę ale porzucę ją dla Jej dobra

Polecane posty

Gość gość

Historia w skrócie wygląda tak: Poznałem fajną, ładną, szczupłą blond dziewczynę. Lubimy się, fajnie nam się rozmawia, jesteśmy na etapie buziaków ale patrząc ostatnio w lustro doszedłem do wniosku, że jestem porównując do niej zbyt nieatrakcyjny. Postanowiłem zerwać z nią kontakt bo uważam, że zasługuje ona na atrakcyjniejszego mężczyznę ode mnie. Uważam, że dobrze robię choć będę cierpiał z powodu rozstania to jest to dla jej dobra.

Gość gość
boże jaka c***a,

Gość gość
skoro nie jesteś wystarczająco atrakcyjny to słusznie zrobiłeś. Ja również porzuciłem kobietę jak uznałem, że nie jestem wystarczająco atrakcyjny by z nią być

Gość gość
popieram autora

Gość gość
miło usłyszeć to z twych ust Staszku :D , :D , :D

Gość gość
bardzo dobrze postąpiłeś, kierowałeś się jej dobrem to szlachetne i jakże inne od postępowania tępawych *****czy którzy bezwzględnie i twardo namierzają cel traktując przedmiotowo dziewczynę która IM SIĘ NIE NALEŻY, wyszukując jej słabych punktów stopniowo obniżają samoocenę. Ale prawdę mówiąc ty też byś ucierpiał w tym związku dlatego uważam że dobrze zrobiłeś

Gość gość
szkoda ze jej zdanie sie nie liczy :( zostaw ją bo nie liczysz sie z jej opinią , dobrze zrobiles

Gość gość
dokładnie zostaw ja bo dla ciebie jej zdanie sie nie liczy jest multum par gdzie jest rozbieznośc w wygladzie kazdy chce miec atrakcyjnego partnera ale to nie jest pierwszoplanowe sa tez inne ważniejsze priorytety ale jak odpuszczasz twoja strata jak ona taka /udana/ to raz dwa trzy i bedzie nastepny

Gość gość
" wyszukując jej słabych punktów stopniowo obniżają samoocenę." przecież to forum żyje tylko dzięki takiej działalności i nienawiści (pomijam nieliczne wyjątki ) o co wiedz kaman ? :) tzn czym i kim ja się BRZYDZĘ to wiem ale czemu ryba narzeka że pływa w wodzie ..tego pojąć nie potrafię ...:classic_cool:

Gość gość
masz swieta racje autorze jak mialabym faceta ktorego komplexy musialabym leczyc......yyyyyyy........next

Gość lata_mi_to_koło_khymm
"yyyyyyy........next" moje podejrzenia iż piszą tutaj średnio rozgarnięci licealiści zyskało właśnie mocne dowody .:classic_cool:

Gość Łona jest Aniołem
Tak mnie się skojarzyło apropos kompleksów ,ostatnio doniesiono mnie usłużnie że Łona ma cellulit i przytyła a ja na to -"Jejku jest więc jeszcze piękniejsza niż sądziłem " ;)