Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujeporady

Facet chory na zazdrosc

Polecane posty

Gość potrzebujeporady

Jestem ze swoim facetem 2 lata. Nie bylo lekko, zmienilam dla niego kraj itd... Problem tkwi w tym, ze jestem z nim szczera, nigdy bym go nie zdradzila nawet bym sie z nikim nigdy nie spotkala.... Wiem jak boli zdrada i sie tego brzydze... On na poczatku naszego zwiazku lecial "na dwie szyny" kryl sie z tym nawet jak mieszkalismy juz razem. Potem byly inne sytuacje, oklamywal itd.. Rok temu wyrzucil mnie z domu bo pow ze go zdradzilam i poki sie nie przyznam mam nie wracac... wybaczylam mu to i zapomnialam ale to byl horror... Teraz to samo chyba.... wczoraj przetrzepal mi caly telefon w poszukiwaniu chyba czegokolwiek na czym moglby mnie zlapac... Zawiesilam konto na Facebooku jakis czas temu to zmienil wczoraj haslo i wszedl przez maila w telefonie jak spalam. Ostatnio napisal do mnie jakis znajomy, poznalam go jakis czas temu w klubie bo tam pracowalam czasem. Pogadalismy chwile, zapytal jak sie nazywam i zaprosil mnie na facebooka nigdy nie pisalismy ze soba az do ostatniego razu. Po prostu zapytal sie co tam u mnie, gdzie pracuje itd.... pytal sie o wiek moj na co mu nie odpowiedzialam bo nie czulam takiej potrzeby, a jak napisal ze chce sie poznac juz nie odpisalam ale tez nie skasowalam.Bo po co ? I ten to wczoraj znalazl.. wszystko mi w tel przetrzepal, nie gadal ze mna od rana, nawet siie nie pozegnal jak wychodzil do pracy a wiedzial ze ja mam 24h zmiane. I on to " wszystko " bo trudno to czyms w ogole nazwac. Nie odbiera ogolnie jak on sie na cos takiego uprze to nie ma przebacz.... A zapomnialam ze ktos jak wczoraj zadzwonil na domofon wieczorem, nie otworzxlismy bo robilismy cos brzydkiego ;) , to wlasnie po tym sie zaczelo bo myslal ze to tych 2facetow do mnie bylo...inne rejestracje itd.... Ja albo glupia jestem i reszta zwiazkow tez tak ma (?), albo ob ma nierowno pod sufitem.