Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciotka zakonnica

Polecane posty

Gość gość

nosz kur ciotka zakonnica udzielająca rad miłośnych ja p******ę ludzię to mają tupet takich jak ona to powinni zamknąć i żeby nie miała dostępu do świata !!!!!! głupia p***a

Gość zyra
Moj tato zawsze jak zobaczy zakonnice to ma pecha. sprawdza sie za kazdym razem :P

Gość gość
no ale po co wtrynia k***a nos w nie swoje sprawy niech się modli a nie k***a zajmuje się moimi sprawami

Gość gość
kuźwa tyle ma doświadczenia żeby takich rad udzielać no kurwa nie wyrobię

Gość gość
to i tak masz szczęście, mnie ta stara cholera uczyła ministrantury, abym ministrantem został, a rękę miała ciężką, do dziś pamietam

Gość gość
no u mnie jest kuźwa lepiej bo mnie naucza z kim mam się spotykać i co mam robić ! że mój partner jej się nie podoba bo przyszedł na chwilę i nie zdjął kurtki nosz k***a jego mać

Gość gość
a ona to pewnie tylu miała facetów że głowa mała żeby rad udzielać

Gość Felixtus
istnieje stereotyp zakonnicy, takie są przekazywane legendy, że poszła do zakonu z całym swoim dobytkiem a rodzina się zapożyczyła w banku aby została przyjęta do sióstr , ponieważ była nieszczęśliwie zakochana, więc jako zakonnica, może wiele powiedzieć i przekazać jak to było w jej latach młodości, gdy prezerwatywy same przyklejały się do sufitu w pokoju hotelowym

Gość gość
niby taka pobożna a kurna wtrynia nos w nie swoje sprawy, przecież to grzech niech idzie lepiej loda zrobi księdzu !!