Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agakla

Ktoś chce się ze mną odchudzać

Polecane posty

Gość Agakla

Od jutra oczywiście :P Chciałabym mieć jakąś współtowarzyszkę. Mam zamiar schudnąć aż 18 kg! Myślę by przeznaczyć na to jakieś 12 tygodni czyli tak 1,5 kg na tydzień ( wiem, wiem może to trochę niezdrowe). Jest ktoś chętny? Będziemy się nawzajem wspierać i motywować. Dziewczyny licze na was! 166 cm 70 kg :( Pomocy!

Gość malgossssia
hej ja bradzo chetnie!! jesli naprawde szukam wspoltowarzyszki na dłuzej ! mi tez taka przyjaciolka potrzebna! wiem duzo o dietach pomoge ci, wymienmy sie numerami gg badz nawiazmy jakos kontakt by miec. kafe opada..

Gość malgossssia
skad jestes? lubisz sport czy bardziej zalezy ci tylko na diece? mozemy pomoc sobie razem :)

Gość gość
hej :) jestem z okolic Radomia. Zależy mi zarówno na ćwiczeniach jak i na diecie, choć wiem, że z dietą zbyt rygorystyczną nie dam rady. Jak coś to mam 18 lat.

Gość Agakla
To wyżej to ja napisałam :)

Gość gość
Witajcie:) chetni bym dolaczyla do was:):) dziewczyny zastanawiam sie nad kupnem spreztu do cw w domu;) zastanawiam sie nad rowerkiem lub stepper albo orbiterek (uzywany)... Czytalam na vitalii ze nie ktore dziewczyny kupowaly stepper w np. tesco lub w podobnym miejscu i sobie chwala:):) chce jak najszybciej zaczac diete i kupic jakis sprezt. Poradzcie

Gość malgossssia
a powiedz mi jak podchodzisz do tematu i cwiczen z ewa chdakowska? ja obecnie mam 68kg przy170. przytylam od antykoncepcji i jest mi strasznie trudno to zgubic.. od 2 tyg cwicze z ewa skalpel, szczerze naprawde widze ze moj brzuch sie zmienia, mam zamiar tez biegac

Gość malgossssia
zachecam naprawde do kupna, na chwile obecna nie mam. ale swojego czasu 5 lat temu posiadalam, i naprawde cwiczac regularnie ładnie schudłam :) kazdy rodzaj ruc****est wazny . ja zdecydowalam sie na skalpel z ewa , dlatego ze moge robic w domu, zeby dojechac na fitness potrzebuje 15 minut w jedna strone i byc tam godzine i droga na powrot zajmowalao naprawde duzo. pracuje od 15 do 23 zawsze wiec poranne bieganie i ewka dla mnie sa w sam raz!

Gość malgossssia
Agatko kochana! nie musisz sie katowac rygorystyczna dieta wystarczy regularnie jesc i unikac pewnych produktów albo ich nie laczyc:) dziewczyny bierzemy sie w garsc, by w kwietniu nie obudzic sie z pomyslem 10 kg w miesiac .. lepiej zacznijmy juz teraz :)) czekam!

Gość MMam orbika
Ja mam orbitreka magnetycznego do sprzedania TANIO! Firma Olpran. Jest na prawdę w porządku, dobrze mi się na nim cwiczylo ale już go nie potrzebuję (chodzę na siłownię i juz w domu nie ćwiczę). Mierzy dystans, czas, prędkość, kcal no i ma jeszcze wbudowane czujniki tętna. Sprzedam tanio bo po prostu stoi nieuzywany a przecież nie wyrzuce :-) woj. Lubelskie

Gość gośćwwa
Ja bym chętnie dołączyła,ale boję się,że znowu za przeproszeniem ,dam d**y, mam do zrzucenia jakieś 5 kg, chciałabym to zrobić do kwietnia,plus oczywiście ujędrnić ciało(głównie chodzi mi o pośladki i brzuch). Czas wziąc się w garść, bo łapię doła ilekroć spojrzę w lustro. Niestety pogoda nie sprzyja odchudzaniu, więc myślę nad zakupem sprzętu do domu lub karnetem na siłownię. Powodzenia dziewczyny :)

Gość Agakla
Jutro już jest dziś. 22.01 Zaczynamy!!! Bez żadnego p********ia się :P Uda się nam. Buziaki.

Gość malgossssia
dobrze wiec zaczynamy:) mam nadzieje ze nie zrezygnujesz ! zamiast patrzec w lustro i uzalac sie proponuje brac rece w gore dziewczyny!! to nie jest naprawde trudne wstaje o 8.00 dam wam jutro przykladowy jadlospis , tzn rano!

Gość puenty
Mogę się przyłączyć? Tylko , że ja robię 7 dni głodówki, potem stopniowo wyjdę przez 7 dni i następne 4 tygodnie to dieta około 1200 kcal. Mam 16 lat 169 cm i ważę 70 kg. Na wakacje przytyłam 12 kg i nie mogę tego " zrzucić" :-( , marzę o 50 kg, ale 60 kg nie pogardzę :-D. Dzisiaj zrobiłam sobie rozpiskę i podział na etapy : 1.70 kg, 2.62kg,3.56 kg, 4.50 kg. Trochę dziwne ale lubię te liczby , a np.53 kg - chciałabym tyle ważyć ale 5 i 3 dziwnie wygląda w moich oczach. Dobranoc****owodzenia . Piję kawę i jem pierniki :-( ale mam jutro- dzisiaj sprawdzian, odchudzanie zacznę od 7:00 :-D. A mogłabym pisać tutaj jak mi idzie, bo mój temat był trochę samotny?

Gość malgossssia
kazdy moze!!

Gość malgossssia
????????

Gość malgossssia
jak zawsze chetni sa tylko na jeden wieczor

Gość Paolaaa
Ja się bardzo chętnie przyłącze i to nie na jeden wieczór...od dłuższego czasu walczę ze swoją tuszą i z moimi nadprogramowymi kg aczkolwiek różnie mi to wychodzi...zaczęłam od nowa moją walkę wczoraj....zaczynam z pułapu 67,5kg chcę zejść do 60 i zmniejszyć rozmiar na 38/40....ogólnie dałam sobie czas do czerwca żeby się poprawić i żebym w końcu patrząc w lustro mogła powiedzieć"Ale zaje***ta z Ciebie babka"....bo na razie puki co to mi nie dobrze na własne odbicie w lustrze....:-/

Gość wszystkojasne
ja też chętnie!! ćwiczę od 2 tyg, staram się jeść mniej i widzę już jakieś efekty na brzuchu. stosujecie jakieś konkretne i skuteczne diety

Gość malgossssia
mam 24 lata ja jestem własnie po joggingu 45 minut i po skalpelu Ewy Ch. po 2 tygodniach naprawde widze roznice na brzuchu! jesli o diecie: sniad: owsianka z bananem 2 sniad: 3 kiwi, garstka orzechów i potem kawka obiad: zupa ( gesty krem z warzyw) wyglada jak zupka dla niemowlaka ale uwielbiam te kreemy! przekaska: activia mała rabarbarowa:) kolacja?? pod znakiem zapytania :)

Gość malgossssia
dziewczyny zostancie tu na dłuzej, ja juz od dawna naprawde szukam osob na dluzszy czas do pogawedek o naszych zmaganiach, zawsze to jest łatwiej, jesli chcesz sie podzielic i szukasz wsparcia :)

Gość wszystkojasne
nie mam aż tak wielkich ambicji żeby określać sobie codziennie ile jeść i co :P zazdroszcze

Gość malgossssia
ale nie musisz sobie okreslac co dokładnie zjesc, sprobnoj jesc tylko 5 regularnych posiłkow to nie jest trudne! :) obecuje:)

Gość Agakla
No niestety dziewczyny ja sie złamałam :/ Ale życzę wam powodzenia. Buziaki :)

Gość wszystkojasne
próbować trzeba, najważniejsze regularnie ćwiczyć i zdrowo jesc :)

Gość Paolaaa
Ja też naprawdę chętnie zostanę- byłam kiedyś w takiej grupie i to naprawdę fajnie mobilizowało ale potem zaczął się topik rozpadać....niedawno założyłam swój ale też się już nie klei....

Gość Paolaaa
Ja nie mam określonej diety, aczkolwiek zazdroszczę tym którzy stosują tą z pięcioma posiłkami...-moja dieta jest tak dziwna że nawet moja mama nie wie jak to nazwać poza "katownicą",ale są niestety pewne rzeczy i przyzwyczajenia których nie da się zmienić:-/

Gość malgossssia
agatko przemysl jeszcze raz moze tym razem warto uwierzyc, mimo porazki isc dalej wiadomo poczatki nie sa latwe! nie poddawajcie sie. paola napisz cos o sobie? skad jestes?? don't give up! please!