Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet myli moje imię

Polecane posty

Gość gość

mój facet ciągle zwraca się do mnie imieniem Paula jak mam na imię Kasia :o błyskawicznie się poprawia i przeprasza mówiąc, że po prostu rozmawia z masą dziewczyn o tym imieniu i często mu się myli + tradycyjna wymówka - "nie mam pamięci do imion", w co w sumie wierzyłam, bo nawet jego byłe mają inne imiona niż Paula, świeża znajomość to nie dramatyzowałam. niestety kiedyś mi opowiedział o jednej pannie, która na niego leci i która wielokrotnie proponowała mu nic nieznaczący seks, po prostu ni z gruchy ni z pietruchy pisała do niego wiadomość o tym, że chce się z nim przespać i może z tym zrobić co chce, on podobno nie ciągnął tematu, później powiedział, że jak teraz jest w związku to tym bardziej posłałby ją do diabła, zignorowałam w sumie, bo jego przeszłość mnie średnio interesuje. a dzisiaj znalazłam tę pannę na facebooku i co? ma na imię Paula :o czy ja dramatyzuję, czy te pomyłki mogą zwiastować to, że ciągle z nią pisze albo o niej myśli? :o :o

Gość gość
w sumie po milionowym zwróceniu uwagi coraz częściej mówi do mnie po właściwym imieniu, chyba po to żeby się przyzwyczaić, ale takie gafy nadal się zdarzają. nie wiem nawet czy mam się śmiać teraz, płakać, dramatyzować czy olać :o

Gość gość
olac jego

Gość gość
no to trochę błędne koło, bo olałabym wtedy jak miałabym jakiś dowód, że nadal mają kontakt, a już tym bardziej gdyby ten kontakt był na jakiejś płaszczyźnie erotycznej, nawet przez internet. ale znowu nie chcę robić afery, bo już mu tyle afer robiłam, że czasem aż wstyd. chyba go po prostu zapytam za jakiś czas jak już dzisiejsze ciśnienie ze mnie zejdzie, nie wiem w sumie. c*****a sytuacja :(

Gość gość
pewnie myli Cie z byłą o której nie może zapominieć, albo z kobieta z która nic go nie łączyło ale jest nią zauroczony albo nawet ją kocha

Gość gość
pewnie ja bzyka,a ty to sobie tlumacz jak chcesz ja do wszystkich facetow mowie misku i kochanie,zeby sie nie pomylic

Gość gość
no to porażka. zawsze jak myślę, że mi się ideał trafił to zaraz się zaczynają jakieś problemy, których nie potrafię zaakceptować :o

Gość gość
Przecież to los Cię ostrzega żebyś się z nim nie wiązała! Jaka ja byłam głupia,że lekceważyłam takie właśnie 'dziwne" sprawy które z innym przecież się nie zdarzały ale co tam będę się wygłupiać i przejmować przeciez każdemu się może zdarzyć coś pomylić coś zawalić,dziwnie się zachować. A jednak trzeba zwracać uwagę na to,że coś tu nie pasuje od początku,że dlaczego tak się myli,że coś w tym musi być

Gość gość
no z tym to się zgodzę i to chyba jedyny pozytyw. kiedyś już właśnie byłam w związkach, w których ignorowałam nie tylko małe przesłanki, ale też te, które aż dawały po oczach/emocjach/umyśle i tragicznie na tym wychodziłam. czas się chyba zacząć uczyć na błędach :P

Gość gość
Nie ma gorszej wiochy niż pomylić imię partnera. Miałam możliwość usłyszeć taką pomyłkę podczas przysięgi ślubnej znajomych! to dopiero masakra :)