Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkadkadkakdak

Jak schudnąć przed ślubem

Polecane posty

Gość dkadkadkakdak

Tylko potrzebuje porad zdrowych, gdzie uzyskać pomoc:( boje się że sama nie dam rady...

Gość gość
a kiedy slub?

Gość gość
dieta mż (mniej żreć)

Gość gość
powiem Ci, że mam tak samo... im bardziej o tym myślę, tym bardziej jestem zablokowana i czuje że nie dam rady... przeraża mnie ta myśl do takiego stopnia że nie jestem w stanie nic z tym zrobić... czuje się jak przed porządnym egzaminem do którego ze strachu przed porażką nie potrafię się przygotować....

Gość gość
jak? Ruszyć dupsko i zdrowiej, mniej żreć. Najwyższa pora! Chcesz po ślubie oglądać zdjęcia i płakać, że spasiona jesteś? Dziewczyno, ślub to dobra motywacja. Czy nie byłoby świetnie pokazać się wszystkim odmieniona, szczuplejsza, zgrabniejsza? Dasz radę, wystarczy działać. Jest tyle fajnych zestawów ćwiczeń w internecie, są siłownie, basen itp.

Gość gość
Jedyne co tak na prawdę trzeba zrobić to chcieć, to dla większości za dużo. Rozwala mnie jak te tłuste świnie chcą schudnąć nie dla siebie, dla zdrowia, dobrego samopoczucia tylko do ślubu, potem dalej kalorie w d**ę, bo tak przyjemniej. ŻENADA.

Gość gość
Jeśli stać Cię,to warto wykupić dietę z dowozem do domu... można najpierw spróbować na tydzień,dwa a później samej przyrządzać to co C**przywozili...

Gość gość
C**przywozili ;)

Gość gość88
ja proponuje jeść gotowane i na parze, zrezygnować z węglowodanów (chleb, makarony, ziemniaki, ryże itp itd) a zamiast tego więcej warzyw. Jak się chce coś słodkiego to oczywiście owoce albo twaróg z miodem lub dżemem ale nie za dużo ;) ja tak schudłam 30 kg, czasami można sobie na coś pozwolić (minimum raz na tydzien, ale nie za duzo na raz) bo wiadomo, że całe życie nie będzie się na diecie. I wprowadzić troszke ruchu to polecisz szybko ;)

Gość gość
Mniej jesc i cwiczyc, ja schudlam z 78kg na 63kg od wrzesnia i to właśnie dzieki cwiczeniom.kiedys odchudzalam sie bez cwiczen waga prawie nie spadala teraz gdy cwicze waga leci nawet nie wiem kiedy tak szybko mi zlecialo tyle kg.takze ćwiczyć cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc i zdrowo sie odżywiać ja mam w czerwcu slub chcialabym dojsc do 60kg ale teraz waga juz tak szybko nie leci, teraz bardziej mysle o tym by wyrzezbic np.brzuch itp.zycze powodzenia :)