Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podobają wam się partnerzy to ich rzucajcie na huj się w ogóle zadajecie

Polecane posty

Gość gość

Nikt na siłę nie wciska. Facet może iść do burdelu.

Gość gość
właśnie że wciska! panowie nie rozumieją słowa Nie, szykują zasadzki, tworzą jakieś strategie, knują te swoje podstępne intrygi, deprecjonują samoocenę kobiety (walenie negów i k***a inne psychologiczne sztuczki) wszystko po to żeby mu uległa czując się jak kupa... a jak się nie uda?... to przy następnej okazji typu urodziny czy inny sylwester dalej ruszają do boju. Możliwości są nieograniczone, wystawiają ładniejszych od siebie kolegów, kto inny zaprasza, angażują koleżanki, wywożą po jakiś podejrzanych imprezach najlepiej tam gdzie psy d****i szczekają (a to wszystko zakamuflowane) organizują ****ną zasadzkę, całe towarzystwo jest wtajemniczone w akcję takiego brzydkiego desperata, wcale mi ich k***a nie żal, niech idzie do d***** albo konia trzepie!

Gość gość
i w chamski sposób eliminują konkurencję "powtarzając" tylko sobie zasłyszane plotki, wszak oni są wszędzie, w każdym miejscu i o każdej porze, widzą to co przed innymi jest ukryte, słyszą to o czym nikt nie słyszał, śledzą swoją biedną nieświadomą (póki co) nękania ofiarę na wszystkich portalach społecznościowych, mając przy okazji oko na konkurencję, czujni aby w odpowiednim momencie reagować czyli zasrać nową znajomość używając w tym celu całej swojej "tajemnej wiedzy", "dobrych rad" oraz w dobrej wierze "powtarzają" poufne informacje niewiadomego pochodzenia

Gość gość
najciekawsze jest to, że najfajniejsi faceci mają późno związki albo są niedoceniani

Gość gość
true ale mnie to nie boli teraz udaje wrednego chja ktoremu na niczym nie zalezy a jak przyjdzie czas to bede soba i dam kobiecie duuuzo szczescia ^^ a moja ex bedzie zalowac ;D