Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haha44

jakie macie problemy

Polecane posty

Gość haha44

aktualnie?

Gość gość
Aktualnie? Nie mogę się wypróżnić mam zaparcia

Gość haha44
chodzi mi o zyciowe problemy ale taki tez moze byc D

Gość Felixtus
bardzo poważne mam problemy ale nie chcę o tym myśleć , szukam tematów zastępczych

Gość gość
Aktualnie zaraz okolice się z moim facetem bo będę chciała coś ciekawego w tv oglądać a on na durny seksistowski miłosny biznes będzie zaglądał.

Gość gość
*pokłócę

Gość gość
moim problemem jest brak problemów ;p ot trzeba sobie czasem zycie skomplikowac, bo jest za dobrze

Gość gość
Brak pracy

Gość gość
Mam dupościsk

Gość gość
Ze w wieku 30 lat dorobiliśmy się tyle, że ludzie przez całe życie tego nie mają, Że mam dwie bardzo fajne, zdolne i zdrowe córki. Mam wymarzony dom, domek letniskowy, 3 samochody, konto pokaźne. I zostałoby tylko żyć i cieszyć się z tego wszystkiego, żeby nie fakt, że w trakcie rozminęliśmy się uczuciowo z mężem

Gość Anooonimona
Kryzys w małżeństwie i nerwica...

Gość gość
mój facet to panienka :D

Gość Marian P
Brakuje mi 2,50 do flaszki :(

Gość Felixtus
w połowie grudnia ub. roku spalił się mój dom i nie mogę nadal dojść do siebie, dach domu jest całkowicie spalony, podobno nastąpiło rozszczelnienie komina i ogień poszedł na dach , oczywiście dom był ubezpieczony ale biegli na miejscu zdarzenia orzekli i uznali, że to jest moja wina, ponieważ powinienem zadbać o prawidłowe wybudowanie komina , a teraz przez chwilę się zastanówcie i namawiam do przemyślenia, gdy ubezpieczacie auto , to udajecie się do ubezpieczyciela i ubezpieczyciel wykonuje kilka fotek auta, mierzy auto , stan licznika sprawdza, pod maską, za maską , za drzwiami, numery silnika spisuje i karoserji , wszystko co tylko jest możliwe ale gdy podajecie do ubezpieczenia dom , mieszkanie, nieruchomość, która jest warta pięć albo dziesięć razy od auta to żaden ubezpieczyciel nie przyjdzie i nie sprawdzi , jak ten dom lub mieszkanie albo lokal wygląda, dopiero , gdy jest zdarzenie losowe to przysyłają biegłych na miejsce zdarzenia i wszystko robią aby 'olać' ciepłym sikiem ubezpieczenie domu lub mieszkania , i po jasną cholerę ubezpieczać dom albo mieszkanie skoro ubezpieczyciel taki jak ERGO HESTIA odpisuje, że ubezpieczenia NIE wypłaci , ponieważ ubezpieczający nie zrobił wszystko co możliwe aby do tragedii nie doszło. Co to jest wypadek lub przypadek losowy według ubezpieczyciela ? I co z tego, że wyliczyli straty na 100 tys. PLN skoro nie chcą wypłacić odszkodowania .Nie tylko mnie, Pobrać forsę za kawałek papieru to każdy potrafi , ubezpieczenie domu lub mieszkania to największy szwfindel, aby do siebie. Namawiam wszystkich, jak najdalej od ERGO HESTIA !

Gość gość
Jestem głupia. To mój wielki problem.

Gość TakaSobieMama2
Felixtus - wspolczuje i zycze powodzenia w walce ! Zawsze powtarzam ze banki i ubezpieczalnie (niekoniecznie w tej kolejnosci) to najwieksi zlodzieje :O

Gość gość
smierdzi mi z geby

Gość Felixtus
wg ubezpieczyciela musisz zrobić wszystko co tylko jest możliwe aby na Twój dom lub mieszkanie nie spadła nagle kometa, samolot albo petarda , lub butelka Mołotowa , jeżeli spadnie i dach oraz dom się spali to wg ubezpieczyciela nie masz żadnej szansy na odszkodowanie tak się zabezpieczają ubezpieczyciele aby forsy nie wypłacić

Gość Felixtus
ubezpieczyciel także odmówi wypłacenia odszkodowania , gdy śpisz a 'złodziej' wchodzi do domu Twojego i pryska gazem na Twoje dobre spanie , zabiera to co widzi i odchodzi wyjeżdżając Twoim autem , i znowu ERGO HESTIA ma w głębokim zadzie wypłacenie odszkodowania za zabór mienia

Gość haha44
Ja mam taki problem, że jeden sąsiad nie mówi mi dzień dobry i jest mi bardzo przykro z tego powodu. Nie moga przez to spać po nocach i chyba udam się do psychologa :(