Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lek przed ludzmi czy depresja

Polecane posty

Gość gość

Mam 27 lat jestem po liceum, nie mam pracy , faceta ,nie mam nic.Panicznie boje sie konatktu z drugim czlowiekiem do tego stopnia,ze boje sie isc do pracy, boje sie wyjsc sama do sklepu , urzedu, lekarza itp.Nie jestem osoba leniwa,ale strach przed ludzmi strasznie mnie paralizuje.Unikam spotkan rodzinnych, spotkan ze znajomymi.Nie chce tak dalej zyc, wiem ze przez to robie nic dobrego mnie nie czeka .Ale ten strach powoduje ze stoje w miejscu zamiast sie rozwijac

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
powinnas isc do specjalisty

Gość gość
Nie posiadam gg,a moze sobie po prostu cos wmowilam,sama siebie nie rozumiem

Gość gość
z wygladu jak sie oceniasz?

Gość gość
czemu lekow nie?

Gość gość
z wygladu oceniam sie tragicznie,mamisc do psychologa i co mu mam powiedziec,boje sie ze powie ze wymyslam sobie problemy

Gość gość
tak? strasznie sie boje isc ja wyglada taka wizyta ?

Gość gość
Anastasiakierkova Tobie pomogl psycholog, bo rozumiem ze tez masz badz mialas podobne problemy ?

Gość gość
ok jelsi chcesz podaj maila napisze do Ciebie

Gość normalna 1
Na pewno nie jest to depresja , bo na nią niestety chorował , wygląda mi raczej nerwicę . Dla własnego spokoju pojdz do psychiatry , też chodziłam , to nic złego , wręcz przeciwnie . Nie masz na to wpływu . Szczerze doradzam .

Gość gość
jesli c**przepisze leki to bierz glupoty ktos opowiada ja mam depresje i leki to czasami koniecznosc bo wyrównuje poziom serotoniny w mózgu wiec jak wiesz ze nie powinna brac to pytanie dlaczego nie zostałaś lekarzem skoro twoja wiedza jest tak szeroka ?

Gość gość
do pscyhiatry czy pscyhologa bo juz sama nie wiem

Dlaczego nie zostałam lekarzem? Ponieważ mam 18 lat też tak miałam jak autorka w 1 kl lo ale po 7 miesiącach mi przeszło terapia mi pomogła. Po lekach zrobiło mi się gorzej a brałam je tylko miesiąc później przestałam je brać . Najbardziej pomaga rozmowa choć nie raz lęk mnie łapie ale rzadko ;)

Gość gość
najpierw do psychologa potem do psychiatry jak bedzie taka koniecznosc to psycholog c***owie ( bo to gł chodzi o leki )

Gość gość
nie chce brac lekow depresanty nie sa dla mnie mnie tez spamuje jak wpisuje maila

Gość gość
no właśnie to juz wszystko jasne - większość leków zaczyna działać dopiero po 3-4 tygodni weiec dzieciaku cóż mogę powiedzieć... jeszcze mi powiedz ze lekarz zalecił odstawic po tak krótkim czasie... swoja drogą to leki wprowadza sie jak jest juz ostatecznosc, kiedy poziom leku lub depresji jest nie do zniesienia dla chorego bądź tez otoczenia

Gość gość
to mondralo a czym różni sie psycholog od psychoterapeuty bo nie kumam...

Gość gosc autorkka
Anastasiakierkova to Ty mloda dziewczyna jestes zycie przed Toba , ja jetsem prawie 10 lat strasza od Ciebie i czuje ze przez ten moj starch zycie przelecialo mi przez palce