Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

więcej schudnę na diecie jabłkowej czy

Polecane posty

Gość gość

...głodówce. Proszę mi powiedzieć czy więcej schudnę jedząc 1/2 jabłka co 3 h 4 razy dziennie czy lepsza jest głodówka. Wiem , to głupie ale mam tylko tydzień żeby wyglądać chudziej. Jedna instruktorka tańca jazzowego i baletu powiedziała , że mam predyspozycje do tańca i za tydzień we wtorek mam iść do takiego faceta co co zobaczy jak szybko łapię taniec . Proszę o odpowiedź :-)

Gość gość
Naprawdę nikt nie pomoże? No proszę Was...

Gość gość
uwazam ze jak masz predyspozycje do tanca a masz jakąś za wysoka wage to dadzą ci czas na zrzucenie wagi a tak wogóle to ile masz wzrosu i jaka waga

Gość gość
169cm i 66 kg. Dziękuję za odpowiedź , ale jeżeli tak patrzcie na temat to co sądzicie , na czym więcej schudnę.

Gość gość
w tydzien nawet na glodówce nie schudniesz wizualnie co najwyzej dasz ciala na pokazie bo zemdlejesz .

Gość gość
Chodzi o to , że pewnego razu na zajęciach , które są raz w miesiącu ta pani podeszła do mnie i pytała czy tańczyłam kiedyś balet no i powiedziała , że nie mam perfekcyjnej techniki ale płynne ruchy i zapamiętuję szybciej niż pozostali. Ona nas uczy jazzu , a wczoraj na zajęciach podeszła i powiedziała mi , żebym za tydzień przyszła na zajęcia jej kolegi ( prowadzi ludowe s rozgrzewką klasyku) i on sprawdzi czy się nadaję. To jakiś 25 letni mistrz polski :-D !!!