Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydki zapach z pochwy może miałyście to

Polecane posty

Gość gość

Zaczne od tego ze 2 lata temu urodzilam córke,po porodzie 2 miesiace lekarz mowil ze mam nadżerkę i nic wiecej..] Teraz czuję okropny z pochwy zapach zgnilizny,musze sie zapisac do lekarza on jest od 2 miesiecy gdzies ale sie nasilił.boje sie ze to rak.

Gość gość
Podczas nadżerki miałam bol przy stosunku naprzyklad no niewiem potem mi to przeslo..pare razy mie pieklo teraz nic tylko ten zapach boje sie bardzo. Jestem bardzo mloda i niewiem co myslec..ten zapach jest straszny,przy raku tez tak pachnie,czy to nadal nadzerka jeszcze?

Gość gość
Umów się do lekarza. Niech cię zbada i zrobi dokładne badania. Czekając na wizytę możesz zastosować Hydrovag, globulki dopochwowe z kwasem hialuronowym, który bierze udział w procesach gojenia i regeneracji uszkodzonych tkanek. Wiem, że globulki są polecane przez ginekologów również przy leczeniu nadżerek. Są dostępne bez recepty, więc możesz szybko zadziałać i troszkę się podleczyć. Tutaj masz ciekawe artykuły. Polecam stronkę :) http://kobiecosc.info/poznaj-swoje-cialo/infekcje-intymne/nadzerka-nieleczona-bywa-grozna/

Gość gość
mialam to samo :P i lekarz dal mi metronidazol. Zapach znikl po 2 dniach uzywania tych tabl dopochwowych ale tzreba stosowac 10 dni aby sie calkowiecie wyleczyc. To zwykla infekcja.

Gość agula8
takie objawy mogą być spowodowane infekcją pochwy-jaką? to stwierdzi tylko lekarz. A nadżerka niestety sprzyja infekcjom-więc rozważ jej usunięcie.ja usuwałam laserem po drugim porodzie. Wklejam przydatne opisy najczęstszych infekcji-może się przyda: http://www.provag.pl/infekcje_pochwy/Rodzaje_infekcji