Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks z kolega

Polecane posty

Gość gość

czesc :-) co myslicie o spotkanich kobiety z mezczyzna wylacznie chodzi tutaj o umawianie sie na seks itp ale obydwoje sa wolni, czy jest w tym cos zlego? ;-) i tym bardziej ze znajomosc trwa od paru lat :-)

Gość gość
ja tak robię i nie jestem wolna od dwóch lat

Gość ądrzej
nie ma w tym nic złego a do tego to dobry pomysł na biznes. :classic_cool: 🖐️

Gość samotnaodteraz
ostatnio modne u nastolatek. nadal kojarzace mi sie z samotnymi,zdesperowanymi 40+

Gość gość
a sex koleżenśki on jest w związku i ja pracujemy razem

Gość gość
fajna sprawa mogłaby być i tak możliwa tylko w burdelu

Gość Ardek
ja jakoś nie mogę zrozumieć dlaczego niektórzy uważają że sex jest tylko możliwy w związku. Sex to przyjemność i jeżeli ktoś ma ochotę to powinien się zabawiać - oczywiście w granicach bezpieczeństwa nie zapominając o prezerwatywie - jeżeli dotyczy to obcych osób. Przestańcie sex traktować jako coś zarezerwowane tylko dla małżonków, coś co można robić tylko kilak razy w życiu w celu stworzenia potomka. To jakieś chore podejście serwowane naszym dziadkom przez tych którzy muszą żyć w celibacie i w związku z tym robią z sexu wielkie halo, a sami wyrywają małolaty albo jeżdżą na d*****.

Gość mariola s
ja też tak uważam i korzystam dokąd mogę

Gość gość
jak masz Ardku możliwość to się zabawiaj

Gość Ardek
bardzo fajnie jest np. masturbować się pod stosunek rodziców albo dziadków. Ja tak robię od lat :classic_cool:

Gość gość
poza tym Ardku to nie chodzi żadne religie zakazy,ale o życie,prawie każdy facet który dostałby się możliwość się tak zabawiać,to by od razu się uznał za playboya,mimo.że byłby grubym des[peratem i że to te jego laska.nikogo innego,nie mówiąc już o kobietach,które od razu by sobie ślub wyobrażały a taka zabawa byłaby fajna,gdyby ludzie zaakceptowali,że to tylko zabawa i,że w każdej chwili każdy może się bzykac z kimś innym

Gość Ardek
co ty p**********. nie ma jak to ****nąć tu i tam. Lubię Bułgarki, są egzotyczne. Mam też co raz większą chętkę na koleżków z pracy :classic_cool:

Gość myndela
moj chlopak pracuje za granica, podczas nieobecnosci zastepuje go moj kolega ktory jest sie wyrobil i jest duzo lepszy w te klocki od mojego chlopaka i nie marnujemy wolnych chwil

Gość myndela
zwłaszcza lubię masaż o***tu kołkiem :classic_cool:

widze że przygłupów nie brakuje więc trzeba było zarejestrować nicka

Gość gość
początkowo, po tytule myślałam, że jesteś ciotą i dajesz d**y koledze, później myślałam, że po zarwaniu kobiet ty seksisz z np. Anką a on Maryśką. Po przeczytaniu posta, widać , że chodzi Ci o seks kawalerski, zatem Temat należało nazwać "Seks kawalerski" a nie z kolegą /"ciotą", choć gdybyś robił za cwela, to niczym specjalnie by się nie różnił od seksu z kobietą, miałbyś tylko ufajdanego gównem penisa. Na przyszłość "żółtodziobie" redaguj tytuł precyzyjniej, ok? Rada: umawiać się najpierw na basen, by mieć ogląd nt. ciała kobiety, bo np. zarwanie na dyskotece w pełnym jej ubraniu może być porażką, w łóżku rozebrana może być nieapetyczna i może nawet nie stanąć i z seksu nici. Ciekawa jestem co na to kobiety?

Gość gość
kocham mamę. :classic_cool:

Gość Ardeek
cyt. myndela mój chłopak pracuje za granica, podczas nieobecności zastępuje go mój kolega który terz się wyrobił i jest durzo lepszy w te klocki od mojego chłopaka i nie marnujemy wolnych chwil Po ww. tekście widać, że jesteś dobrym materiałem na burdelmamę, zatem, jak poprawisz pisownię, to mogę Cię zatrudnić w Agencji. Podaj swój e-mail a prześlę Ci umowę wstępną.

Gość gość
Ardeek ------ty potrzebujesz laske do rypania czy do pisania?

Gość gość 157
Dla mnie nie ma w tym nic złego. W końcu się dobrze znacie i dużo o siebie wiecie. Więc taki sex to nic złego. Każdy ma jakieś potrzeby jeden się nachlać inny dobrze pojeść a w twoim przypadku potrzeba ci intywnych doznań.

Gość gość
ja w kawalerce, żeby nie stwarzać złudzeń dziewczynie, że skoro seks to i ślub, postawiłem sprawę seksu jasno: seks bez zobowiązań po "sportowemu". Było ok do momentu jak chciałem ją pożegnać, bo nie widziałem jeszcze potrzeby na stały związek, no i na pożegnanie dostałem w mordę. Nie oddałem jej, bo była słuszna? Co Wy na to? Chyba lepiej oberwać w mordę niż zmarnować sobie i komuś życie nieudanym, na siłę małżeństwem, prawda?

Gość gość
ostatnio seksilam sie z kolega mojego taty byl zaj...sty jeszcze zadem mlodzic tak mnie nie wypukal

Gość gość
ostatnio odwiedzil mnie moj kolega ktorego pare lat nie widzialam,tak to sie jakos zlozylo ze w tym czasie mojego meza nie bylo, bo wyjachal na pare dni za granice sluzbowo,wspominajac nasze wspolne lata tak sie to poskladalo ze wyladowalismy w lozku, i wtenczas sobie dopiero dobrze przypomialam jak jego wojownika w sobie mialam,co ja stracilam za to ze go od siebie odrzucilam

Gość gość
Ja też tak robiłam jak nie miałam faceta spotkałam się z kumplem przegarnoł mi pajeczyne w kroku i spoko kobieta bez sexu moźe oc***eć:))

Gość gość
wreszcie mi sie udalo mojego sympatycznego kolege przekonac ze nic sie miedzy nami nie zmieni na gorsze jak sie pokochamy I doczekalam sie tego o czym juz dawno myslalam jak przypadkowo ujrzalam co mu natura sprezentowala, Przez cala noc sie z nim seksilam,tak ze rano nogi gomowe mialam i tylko mu oblizywalam,bo nic innego juz nie umialam,

Gość gość
ja nie uznaje, bo namiastka a nie prawdziwy seks.

Gość gooość
22.01.14 [zgłoś do usunięcia] kobietka dla facetka No ja tez zrobilam rejestracje bo , pustakow jest mnustwoo Hahhaha...faktycznie "mnóstwo" pustaków tutaj:P

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Jestem Ania, tu znajdziesz moje zdjęcia i kontakt:http://www.sextelefon.co.pl/7.html Będę dla ciebie niewinnym czerwonym aniołeczkiem, który wyssa w lesie z twojego k***ska smaczne nasienie.

Gość gość
Ostatnio jak moj maz wyjechal znow do pracy do UK tak jakas sie ulozylo ze umowilam sie na kawe z jego kolega ale nie na kawie sie to spotkanie skonczylo i super bylo bo ma wiekszego od meza mojego a jest dobry w te klocki