Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Imprezowałem jako nastolatek dużo

Polecane posty

bywałem w kilku klubach ze sto albo i więcej razy jako 20 latek też wiele razy bywałem w klubach imprezach a nie które prawiki w ogóle nie były nigdzie jako nastolatek dużo piłem norma u mnie było 1 piwo albo kilka albo wino i wódka dziennie chlałem jak dzika świnia a teraz nic z tego nie mam ani znajomych ani kobiety w ogóle do d**y to wszystko :o

Gość gość
Hehe biednemu zawsze wiatr w oczy

Gość gość
nie ty jeden:O

Gość gość
zbadaj wątrobe lepiej, moze umierasz

Gość gość
Ja też nigdy nie imprezowałem ani w klubach ani w prywatnych mieszkaniach. Nie to żebym nie chciał ale nie miałem z kim nigdy. To jest takie smutne, że się nie ma znajomych w młodym wieku, siedzi się w domu.

Tak to jest jak się młodość przehulało, to na starość pustka. A wątrobę jednak zbadaj, jak ktoś mądrze radzi 🖐️

Gość gość
Ja tez imprezowalam i sama jestem

wątroba jest ok a imprezowałem normalnie raz na tydzień mniej więcej norma teraz wszyscy się wypieli do mnie i teraz jestem 30 letnim prawikiem :o

Gość gość
Jak dla ciebie z rzeczy na p najważniejsze było pół litra to się nie dziwię

Możliwe, że ci "wszyscy" pamiętają cię z czasów imprezowania. Dlatego nie chcą cię znać. Widocznie źle to wspominają.

o jej ale razem piliśmy mniej więcej potem przestałem a oni też wyrośli zresztą nie miałem dużo znajomych było ich kilkoro zajęli się sobą a mnie olali

Przeoczyłeś ten czas, kiedy wypadało zająć się też sobą. Szkoda, bo teraz potrafisz jedynie nad sobą się użalać. W dalszym ciągu niczego nie zmieniasz, stoisz w miejscu i oczekujesz poklasku. Durne to.

A co ma to do tego: uroda i nieśmiałość ? Tej "urody" i "nieśmiałości" nie było w latach, kiedy imprezowałeś ? To jakaś ściema dla ubogich ! :D

nie rozumiesz nie jesteś mną nie wiesz nic o mnie z tamtymi ludzmi znałem się od dziecka no i po latach się popieprzyło

bo to nie jest normalne że facet 30 letni jest prawikiem a do d***** nie pójdę bo nie pewnie że mi zależy na uczuciu a nie tylko mechaniczny seks

Biorę już od paru lat, zaliczony psychiatryk, próby samobójcze. A teraz biorę leki które tępią uczucia. Fajnie się czuje. Jak chodzisz to psychiatry to powiedz ze leki nie działają i bierz inne, sprawdzisz działanie i zobaczysz efekty

Gość Scavenger Refuse Collector
A nie bałeś się kobiet? Kiedy to przyszło?

Gość edekzkrainykredek z
collector protector>smiech na sali> a na bramce zawsze Ja

Gość pinkgirl92
I tu jest problem większości facetów bo myślą o tym co jest tu i teraz a o przyszłości już nie i tak latka lecą aż przychodzi magiczna 30 i się budzą jak już trochę późno. Ja mam 22 lata i myślę innymi kategoriami a imprezy mnie nie bawią. Właśnie zakładam rodzinę a Tobie jedynie moge życzyć powodzenia;)