Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuyyygygf

przylapani na sexie przez dziecko

Polecane posty

Gość fuyyygygf

czy zostalyscie kiedys przylapane na sexie przez dziecko?. bo wczoraj nasza 9 letnia corka nas przulapala kiedy kochalismy sie.Jak NIGDY wstala przed polnoca i weszla do naszego pokoju w trakcie.Slyszala i troche widziala.Bylismy pod koldra ja troche jeczalam i na pewno cos zakumala. My udalismy glupa ze niby nic nie robimy.Co teraz? Czy mieliscie podobna sytuacje.?

Gość ądrzej
trzeba zaprosić do siebie a nie udawac głupich

Gość gość
Powiem tak,to jest normalne ze rodzice uprawiaja sex i do tego w nocy w swoim lozku,rozumiem ze gdyby przylapala was w dzien w kuchni np.to moze mogloby byc wam glupio.9 letnie dziecko nie jest juz male i powinno wiedziec ze nie wolno wchodzic ot tak do sypialni rodzicow ale najpierw zapukac.Mysle ze na drugi raz bedzie ostrozniejsza a Ty nie staraj sie czasem tlumaczyc czy przepraszac bo wina nie lezy po wazszej stronie.Jesli zauwazysz ze dziecko chce o tym porozmawiac to tak zrob ale jesli nie,to zostaw ten temat .

Gość gość
na przyszłość uważajcie

Gość gość
zrobic sobie zamykanie od wewnatrz i po klopocie,Autorka byla pod koldra a jakby chcieli pofiglowac na koldrze,to by sie dzieciak napatrzyl :-)

Gość fuyyygygf
no teraz to juz chyba wogole nie odwaze sie na sex gdy w domu sa dzieci. A jak juz to cichutko i calkiem pod koldra...

Gość fuyyygygf
drzwi mam liche taka harmonijke nie zamykana na klucz.Bardziej dla ozdoby. to niema opcji zamknac na klucz

Gość ądrzej
trzeba trzymac dziecko w kartonie to nie wyjdzie

Gość gość
fuyyygygf to ja nie rozumiem....a czy nie lepiej zamiast pozwalac dzieciom rzadzic i kryc sie po katach nauczyc je zasad?!

Gość gość
nawet w drzwiach harmonijkowych mozna zrobic zamykanie na haczyk :-P

Gość gość
no mozna mozna. ale pytam czy ktos mial podobna sytuacje

Gość gość
no ja miałem tylko to zona nakryła mnie z synem wiec tak jakby inaczej ale troche podobnie :classic_cool:

Gość gość
Ja miałam podobną sytuację. Nie pamiętam ile mialam lat, obudzilam się i poszlam do pokoju rodziców, też drzwi harmonijkowe mieli. Jak zobaczyłam co robią to uciekłam szybko. I chyba nigdy tego obrazu nie zapomnę:/ do tej pory mam to w głowie eh:/

Gość gość
tata roochał mamę w gębę a mama miała telefon komórkowy w piizdzie :O Obecnie mam męża po trzech wyrokach