Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karmie piersia i mam obwisłe piersi

Polecane posty

Gość gość

moj maz oddala sie

Gość gość
mi po 2 latch wrocily do formu aale nei calkiem tak w 80% . karmiłam 10 miesiecy

Gość gość
taki los karmiacej cycem

Gość gość
Ja karmiłam tylko miesiąc a i tak mam obwisłe i całe w rozstępach;/

Gość gość
Mąż oddala się? A co on z cyckami się żenił? Kurcze aż nie mogę się nadziwić . Może wydaje ci się że to z tego powodu? Czasem jak kobieta sama stale kwęka że tu brzydkie, tam niezadowolona to i oni mają dość bo przeciez jak się kochać to z kobietą która się akceptuje a jak wiadomo inni widzą nas tak jak same siebie postrzegamy. Przestań mysleć o obwisłych cyckach i zajmij się odbudowaniem pewności siebie bo najwyraźniej spadła ona poniżej zera .

Gość gość
pognaj gnoja, póki jest czas, pomyśl sobie jakbyś nie daj Boże poważnie zachorowała.

Gość gość
Ja też mam obwisłe i karmię i bardzo to przeżywam, ale mój mąż mówi, że jestem piękna i mnie kocha. Jakby miał się oddalać z powodu cycków to bym mu powiedziała, żeby spadał czym prędzej.

Gość mirusekjebusek
nasze mamy ni krmily(w miastach) i jakos zyjemy

Gość gość
Ja karmiłam prawie 3 lata i nie mam obwisłych i nie mam też rozstępów. To nie karmienie przynia się do rozstępów ale zmiany hormonalne w ciąży i w połogu oraz zmiany wagi. Po prostu pech.

Gość gość
Jejku, bez licytacji że ta karmiła 3 lata i ma super cycki (w co nie uwierzę) a inna mc i ma katastrofę-w co uwierzę. Ja karmiłam mc***przez to "ciągnięcie" przez te pielęgniarki od noworodków w szpitalu za sutki przy próbie przystawiania do piersi dziecka mam jednego innego od drugiego. Ciągle przystawiana była do lewej. Biust mi podrósł na początku samym ciąży z miseczki C do dużego D-masakra....rozstępy przez te duże zmiany a jak już straciłam pokarm to miękkie strasznie. Nie to co kiedyś i nie oszukujmy się drogie Panie, ciąża zmienia bardzo dużo w wyglądzie kobiety.

Gość gość
Co za cymbał z tego Twojego męża... Idźcie gdzieś ze znajomymi do klubu, na kręgle czy bilard- po prostu gdzieś gdzie jest dużo facetów. Ja miałam niską samoocenę po ciąży a on nie pomagał, więc wybraliśmy się ze znajomymi na kręgle i bilarda-sobota full ludzi. Wchodzę w ciuchy sprzed ciąży może nie z takim samym efektem jak kiedyś ale pracuję nad tym. Ciągle mi się jakiś przyglądał, zagadywał a on się wściekał. Pokazałam mu że jeszcze potrafię mimo że jestem żoną i matką. A co!

Gość gość
Ja karmiłam ponad 2 lata i piersi mam teraz większe niż przed o rozmiar ale obwisłe nie są. Pewnie to schudłaś po porodzie, lub miałaś naprawdę dużo pokarmu, to jest najistotniejsze jeżeli chodzi o jędrność, mam koleżanke która nigdy nie karmiła a narzeka po 25r.z piersi straciły jedrnośc, pewnie geny też robią swoje.

Gość gość
No chyba żadna z was nie myslała, że po ciaży będzie wygladać lepiej?? Taka ruletka natura i tyle!! Jedne mają piersi obwisłe inne nie, jedne wiaderko między nogami inne nie, jak ktos zachodzi w ciażę to chyba liczy sie ze zmianami jakie mogą nastąpić? gdyby mi coś bardzo przeszkadzało, to zamisat wyżalać się na kafeterii to zabrałabym sie za siebie-siłownia, ćwiczenia, zabiegi ewentualnie silikon w cycki albo inny zabieg i tyle w temacie.