Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terrorystazpolski

czy mam szanse na dziewczyne

Polecane posty

Gość terrorystazpolski

czy koleś który ma 21 lat nie ma pieniędzy ,nie ma pracy i przyjaciół ma szanse na dziewczyne?

Gość gość
21 lat to początek życia. za 5 czy za 10 lat zadasz sobie to samo pytanie. zamiast teraz narzekać zrób coś ze sobą i nie marnuj czasu. nie dziś, nie jutro a za rok poznasz kogoś. pracuj, rozwijaj się, zdobądź pewność siebie. wychodź do ludzi, nie koniecznie klubów ale do biblioteki, na spacery, jakieś koła. miejsca "neutralne".

Gość terrorystazpolski
dzięki za dobre słowa ,teraz nie mogę podjąć pracy z pewnych powodów ,do szkoły też nie moge iść jedyne co moge zrobić to terapia grupowa u psychologa, jestem chorobliwie nieśmiały do innych i narazie tylko to może mi pomóc

Gość terrorystazpolski
i w dodatku wydaje mi sie że jestem brzydki choć nie jestem tego pewien,nie wiem jak wyglądam,chyba jestem zbyt chudy

Gość gość
możesz czytać w domu, jeśli nie lubisz-zmuś się. poszerzy się twój zasób słów, książki otworzą nieco szerszą perspektywę, możliwe że zapamiętasz jakieś ciekawe cytaty a w przyszłości kiedy twoi koledzy będą bełkotać coś po pijaku ty "zabłyśniesz" wiedzą. uwierz mi na słowo, dla kobiety wygląd jest równie pociągający jak bystry umysł :)

Gość gość
więc trenuj, dużo przy tym jedz to i sylwetka się poprawi :) nie myśl o kobiecie jak o aniele. one też potrafią głośno pierdnąć, czasem śmierdzieć, czy chodzić po domu nie umyte. nie ubóstwiaj ich. to tacy sami ludzie jak ty i ja.

Gość terrorystazpolski
trenuje. Właśnie zjadłem dwie zupki chińskie i 4 parówki to na białko.i zrobiłem 3 pompki ,20 przysiadów i 4 skłony ...zawsze coś