Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zarywał mnie 40letni pierdziel

Polecane posty

Gość Lenka666
mnie kiedys zaczepial maz mojej szefowej. Niestety wtedy potrzebowalam tej pracy. On jest po 50 i ma corke 2 lata mlodsza ode mnie. Chyba myslal, ze bedziemy sie bzykac za plecami jego zony. Ma naprawde wspaniala rodzine i mogl to stracic. W innej sytuacji zawiadomilabym odpowiednia instytucje, ale mialam nieciekawa sytuacje i brak pomocy. Mieszkam za granica i to byly moje poczatki.

Gość gość
A jaka to jest ta odpowiednia instytucja: burdel, dom publiczny, agencja towarzyska?

Gość gość
A moze kosciol?

Gość Lenka666
np.policja,inspekcja, pracy to bylo molestowanie w miejscu pracy. Sa tez odpowiednie organizacje zajmujace sie pomoca kobieta wykorzystywanym seksualnie. Ponadto moglabym zglosic do skarbowki fakt, ze pracowalam i zarabialam wiecej niz moj pracodawca oficjalnie utrzymywal. A co za tym idzie nie odprowadzal podatkow. Mieszkam w Niemczech i tutaj sa ogromne kary, za prace na czarno czy po prostu za oszukiwanie w zeznaniu podatkowym. Ostatecznie moglam mu rozwalic rodzine. Zadna kobieta nie ucieszylaby sie z faktu, ze maz chcial ja zdradzic.

Gość gość
Majaczysz Lenka :D

Gość edekzkrainykredek z
też wszystko widzimy>my z**********y na czarno bo czarne jest piekne, w d***e mamy zeznania podatkowe.policja?.Ja jestem k***a polica!

Gość Lenka666
nie majacze, mowie jak jest. Takie swinie co chca wykorzystac mlode dziewczyny powinny zgnic w pierdlu!!!

Gość gość
E tam, kastrować takich :P

Gość gość
taki pierdziel liczy tylko namlode cialko k***s mu zaczyna szwankowac zatem do podniety potrzeba mu podkretki a taka podkretka jest bzykanie dziecka ...bo wlasciwie jakby bzykal swoja corke znaczy to ze faceci sa tak z****** psychicznie i obrzydliwi ze slow wlasciwie brak :D aby to opisac

Gość gość
zazdrosne się odezwały, których uroda minęła :P

Gość gość
nikt tu nie jest zazdrosny, szkoda tylko tych dziewczyn, ktore daja sie na to nabrac