Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zarywał mnie 40letni pierdziel

Polecane posty

Gość gość
kiedys zarywal do mnie tez taki staruch. Jak odmowilam to stwierdzil, ze mam zostac zakonnica. Nie wiem co ci ludzie maja w glowie.

Gość gość
Smierdzący staruch,zapomniałaś dodać,no ,im sie tylko nalezy to co maja w domku,bachory,zona i ....

Gość gość
40stolatek kupię 18 nastkę, 800zł na msc, nie musi być włączność. 2 razy w tygodniu, 8 razy na miesiąc. " __ hahahha ta włączność mnie rozbroiła :D

Gość szarik na102
dupka trochę boli,ale 100 jest stówa...

Gość Czterdziecha co ma pecha
Panowie, panowie aleście żałośni.Dziewczyna prawdę wali, a wy śmichy chichy na poziomie przedszkolaczka.majty krótkie wam opadają pajace.

Gość czterdziescizdrobnymi
to zawsze mniej niż stówka...hehe

Gość gość
tak mniej niż stówka,ale pampers trzeba zmieniać,i cewniczek też,no to by było na tyle,40todziadki,ole,

Gość koneser dup
najlepsze są słodkopierdzące dzwony pod czterdzieche

Gość nnn vvv
może i jesteś młoda, ale durna jak świat światem mężczyźni zarywają do kobiet, których mogliby być ojcami, czym tu sie ekscytować?

I jak świat światem, kiedys może i mieli by szanse - bo kobieta musiała wyjśc za mąż.Teraz tylko żałość i śmiech.

Gość gość
Jak swiat światem to jestem mężczyzną i napewno nie podrywałbym młodej kobiety,bo to jest obrzydliwe,moja córka za 5lat bedzie miała 24lata,nie wyobrażam sobie jakiegoś sukinsyna co by się dobierał do mojej córki,a ja mam 42lata.

Gość nnn vvv
owszem, u panienek z priorytetem materialnym mają spore szanse. No ale wiadomo ze ich główną zaletą ma być wówczas stan konta i majątek ruchomy i nieruchomy :)

Chłopie jesteś super mężczyzna i ojcem.Szacun....

Gość szaman artysta
oprucz matek,córek i sióstr,to wszystkie to d********* tak mówią?! wszyscy...

Gość solewa
Tu nikt się nie ekscytuje,autorka wręcz ma niesmak i obrzydzenie,ale tu znowu stary ramol się odezwał,żyj spokojnie dziadku,napewno trafisz na jakąś 70 chetną.

Gość nnn vvv
do mnie wiele razy zarywali panowie w wieku mojego ojca, a nawet starsi, traktowałam to jak pojedynczą chmurę na czystym niebie, czyli nic to dla mnie nie znaczyło, ot jeden z elementów krajobrazu

Gość nnn vvv
hę? ten 70 letni ramol to niby ja? :)

Gość nnn vvv
rzecz w czym innym, tac goście byli, sa i będą, a autorka chyba szczególnie atrakcyjna nie jest skoro dopiero teraz w wieku 24 lat jej się taki pojedynczy zrywacz trafił ;)

Gość nnn vvv
*zarywacz się trafił to znaczy :)

Gość gość
taaaaa sracie w gacie jak taki 40+ na stanowisku gwizdnie albo w dope klepnie

Gość gość
i jeszcze walczyć chcą o niego z jego żoną bo to przecie wielka miłość jezd :D

Gość gość
jestem autorką tego tematu,no troszeczkę widzę tu troche uszczypliwosci no coż gdyby tak było,ze to pierwszy ktory się mną zaiteresował,ale wręcz przeciwnie,na studiach wiele było okazji,ale ja mam tego jedynego ,o rok starszego i za 4m-ce ślub,więc nie trafiłeś dziadku.

Gość gość
no nie wszyscy są mądrzy,tak jak wyżej pisałem,trzeba mieć poukładane dobrze w głowie,minęły lata młodzeńcze więc zachowujcie się stosownie do wieku,nie udowadniajcie na siłę że jestescie młodzi i piękni,przede wszystkim nie wykorzystujcie swoich stanowisk,bo to przekracza pewne normy,wręcz jest karalne.

Gość gość
a starym sie wydaje ze jeszcze moga,dwoja sie i troją aby poderwac młoda ,wstyd, żenada a do domciu wraca potulny jak baranek,to sa ci wspaniali z małym móżdzkiem faceciki.

Gość syn szamana
a my szamani nie chcemy dorosnąć,chcemy być jak dzieci... wieksząść nie zrozumie i trują się potem własnymi pierdami/pierdołami> potem p******ą bez sens i są CHORZY. Houck

Gość gość
Dziewczynki dla Was 40to latek to starzec a dla mnie to małolat i bym nie odmówiła

Gość gość
Gdyby autorko tak było jak piszesz to nie założyłbyś takiego tematu. Ciebie najzwyczajniej w świeci taki 40 letni kochaś kopnął w zadek i nie możesz tego przeboleć, więc wylewasz frustracje na forum

Gość gość
prędzej taki 40 latek wyrwie 20 latkę niż jej rówieśnik

Gość gość
teraz młode zazwyczaj są głupie, a o prawdziwym seksie nie mają pojęcia niech się gnojki w ich wieku z nimi męczą

Gość gość
20 letnie kobiety są łase na kase ale pracować im się nie chce i albo szukają sponsora albo starszego gościa do związku taki co ma ustabilizowaną sprawę zawodową. A rówieśnika mają za gołodupca.