Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wyrwane rzesy odrosna

Polecane posty

Gość siwa88lnd
Tak, mi prawie calkiem wypadly bo noszeniu przyklejanych. Uzywalam oliwiki dla niemowlat do demakijazu lub przecieraniu rzes oliwka z wacikiem przed snem. Powinno pomoc ;)

Gość gość
siwa88 a mi wyrwalo po robieniu zalotka i nie widac zeby wyrastaly a juz minelo 4 dni niewiem ile to potrwa ale 4dni to juz dla mnie dlugo a gdzie tu jeszcze nastepne dni ;[ a po ilu dniach ci wyrosly?

Gość gość
wyrosną,całe życie rzęsy wypadają i odrastają no trochę to potrwa,nikt ci nie odpowie za ile dni,raczej w tygodnie,a zalotkę wyrzuć;)

Gość gość
A jak juz ci odrosną to polecam odzywke revitalash. droga jest ale jest swietna. Efekt piorunujacy

Z tą zalotką to racja, wywal. Albo jakaś felerna, albo zle jej używasz. Ja też miałam problem z odrastaniem, ale brwi. Chciałam zmienić ich kształt więc musiałam zapuszczać najpierw, ale same nowe wloski rosly strasznie wolno i ogólnie pojedyncze włoski były cienkie. W necie znalazłam info że zwykły olejek rycynowy pomaga. Wiec smarowalam na noc. Rewelacja w moim wypadku, naprawdę. Brwi szybciej rosły i wloski staly się gubsze. Na rzesy tez to działa. Najlepiej posmarować zaraz przed spaniem szczoteczką do tuszu, a rano zmyć (olejek jest bezpieczny i nie szczypie w oczy)po miesiacu jest zauwazalna różnica, rzęsy są grubsze, mocniejsze i odrośnięte, sprawiają też wrażenie nieco ciemniejszych. Olejek rycynowy jest w każdej aptece i sklepie zielarskim, za grosze.

Gość siwa88ln
wydaje mi sie ze tak ok 1-2 mies max :-) takze,nie martw sie odrosna.

Gość siwa88ln
Babka z piasku, sama wyprobuje rycynowy na brwi x bo tez mam ten sam problem

Gość gość
no ok juz sie nie martwie po przeczytaniu waszych opini ;)) jednak sa normalne dziewczyny na kafeterii!! tylko ze teraz sobie czekaj te max 2 miesiace! zalotke juz dawno wyrzucilam odrazu jak to sie stalo heh i nigdy juz nie kupie nawet najlepsza jaka by byla nie kupie!