Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffdxggg

nienawidze swojej pracy

Polecane posty

Gość ffdxggg

Non stop o niej mysle, gdzy jestem w domu gdy jest weekend mysle caly czas o pracy, ciagle sie stresuje że muszę tam iść a jak juz tam jestem to odliczam czas do wyjscia. Co to za życie ! tylko praca i praca, nie potrafie sie wyluzowac***** pracy miec czas dla siebie i rodziny. Chodze zdolowana:(

Gość gość
co to za praca?

Gość ffdxggg
praca biurowa, niby nic takiego ale wykancza mnie psychicznie

Gość gośćm
a wiesz chociaż o której kończysz, czy w ostatniej chwili cię szefowa bierze na spytki, bo nie zdąrzyła nagonić ci roboty przez te przepisowe 8godz?

Gość gość
Ciesz się, że masz tę pracę. Są ludzie, którzy nie mogą jej znaleźć, a stres? Sama się stresuję swoją pracą, to nic dobrego dla zdrowia ;)

Gość gość
miałam podobnie jak pracowałam mała kasa, bo płaca minimalna, ludzie tacy sobie, a do tego robota trudna...

Gość ffdxggg
czyli juz nie pracujesz? rzuciłaś tą pracę?

Gość gośćm
xv

Gość gość
ale co cię konkretnie stresuje w tej pracy?

Gość gość
poczytaj watki o tych ktorzy sa w stanie za prace sie oddac albo i nerke oddac:) jest tu gdzies powyzej;)

Gość gość
mam stresującą pracę, a jednak ją uwielbiam :)

Gość gość
chciałbym lubić swoją pracę, codziennie iść do niej z uśmiechem i bez stresu :(

Gość gość
Dajcie mi tą pracę ;/ jestem młoda, chętna do pracy, energiczna i... bezrobotna. I jestem już zdołowana bo siedze na garnuszku rodziców. Łaze, prosze, rozdaje cv i nic. A ty masz prace i marudzisz :( też bym tak chciała.

Gość gość
mi niedługo się umowa kończy, w pracy redukcja etatów, więc mi pewnie nie przedłużą umowy i też będe na bezrobociu

Gość Mogę Ci oddać moją pracę jak
chcesz. Ale warunek, musisz umieć to, co ja - i bierzesz ze wszystkimi "dobrodziejstwami". A zatem: Znasz biegle angielski i zaawansowaną obsługę komputera (pakiet Office, jakieś programy graficzne rastrowe i do zdjęć), umiesz nieźle fotografować, znasz się na sprzedaży i lubisz gadać z klientami po kilka godzin dziennie. Jak Ci szef daje dokumenty do przetłumaczenia w języku którego nie znasz, jakoś to załatwiasz, aby miał za darmo. Jak chce abyś się nauczyła nowego programu, to się uczysz. Jak chce, byś nie znając chińskiego znalazła mu chińskich dostawców, to znajdujesz. Jak nie umiesz robić stron w joomla, to się uczysz. Nie masz umowy, pracujesz na czarno (1400 do rączki), nie masz też urlopu. Pracujesz na własnym komputerze. W razie potrzeby sprzątasz w firmie, parzysz gościom kawę, odśnieżasz, robisz zakupy, wysyłasz pocztę. Twój dojazd zajmuje Ci 4h dziennie (na 7, co oznacza, że wyjeżdżasz z domu o 4 rano). Czasem pracujesz w weekendy albo szef dzwoni z czymś pilnym o 21 i do 23 mu tego szukasz. Szef kilka razy w tygodniu krzyczy na Ciebie bez powodu. Rozumem, że spełniasz warunki i jesteś zainteresowana? To dodam jeszcze, że mój szef oczekuje, że zrobisz za własną kasę prawko jazdy (jeśli go jeszcze nie masz) i będziesz jeździć po całej Polsce.

Gość Mogę Ci oddać moją pracę jak
Pardon, o 5ej rano. O 4-4.30 wstajesz :D ok. 17-18 jesteś w domu.

Gość gość
Jasne, dawaj .Wezme wszystko, byleby mieć choc troche własnej kasy, nawet takim kosztem:). Bo już nawet nie mam gaci na d**e, żeby włozyc. Rodzice tylko dach nad głową i żarcie mi dadzą, do lekarzy też nie chadzam wiec dawaj tą robote jak jej nie chcesz, ja wezme. Angielskiego sie doucze. Jeżdzenie to nie problem uwielbiam jeździć.

Gość gość
ja tak wstaje i zeby zmienic prace to na razie mam tylko szanse tam, gdzie bede musiala wstac nie o 3ej a o 2ej. :( Nie wiem czy dam rade :(

Gość gość
i ty to wszystko robisz za 1400???

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy znajdziesz jakas inna pracę i gdzie jej szukac aby byc zadowoloną napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość ja od 3ej w nocy
o tej 3 ej w nocy to ja pisalam. Chcialam sprawdzic jak dam rade wstac, ale mimo, ze wczoraj po pracy padlam o 15:30 to nie dalam rady wstac o 3ej. Boje sie, ze nie dam rady zmienic pracy. Teraz wszedzie oraja ludzmi az padna ze zmeczenia za grosze a potem bierze sie nastepnego.