Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myscie zrobili pytanie o prace

Polecane posty

Gość gość

Jak byla cisza tak 2 oferty maz dostal. dzis juz podpsial umowe jako listonosz- prywatna firma, a przed chwila telefon z innej firmy ze od jutra moze zaczac. co tu robic. na poczatku zarobki takie same. ale ten kistonosz to kwsetia tego ze np. 2 razy w tyg. dostaje listy i ma czas np. 3 dni na roznoszenie ich. dostal swoj rejon. ja mam prace elastyczna ze moze by jakos to polaczyc. szkoda tej kasy z listonosza.

Gość gość
a to ty od tego meza nieudacznika..... co wczoraj cały dzień pisałaś.... A może zamiast Ty się przejmować to on wreszcie podejmie decyzje? A nie wszystko na ciebie zrzucać?

Gość gość
szkoda stracic i 1 i 2 prace. bo zarobki na poczatku takie same. zawsze prubuje mu pomoc i doradzic co zrobic.

Gość gość
a ta druga to co to za praca?

Gość gość
niech bierze te z persepktywa rozwoju i podwyzki,logiczne

Gość gość
a może na początek pociągnięcie te dwie prace, i zobaczycie gdzie będzie lepiej. kasa wam się też przyda.

to super ze sie ulozylo i moze sie wreszcie uspokoisz i przestaniesz na tego eks-szefa zloscic ;-) wybierz oczywiscie korzystniejsza oferte - wez pod uwage wszystkie czynniki: pensje/zaplate, ilosc czasu zaanagazowanego, odleglosc itp. ustal wage tych czynnikow i wybierajcie - powodzenia;-)

Gość gość
ten twój mąz w 1 pracy nie daje rady a co dopiero jakby miał miec 2..:(

Gość gość
2 praca to pracownik lesny. jutro ma szkolenie.

Gość kufamackufamac
czyli znowu na ciebie spadnie rąbanie drewna i karmienie dzików

Gość to ja auttrokkaaaa topiku
dlaczego na mnie?

Gość gość
bo twoj maz do niczego sie nie nadaje czytam cie od wczoraj i naprawde to ciapa

przyznaje sie bez bicia ze taki jest

wlasnie o to mi chodzi czy da sie tak pociagnac te 2 prace.

Gość ale hyym
próbować zawsze może, najwyżej zrezygnuje

tak tylko ze 2 razy w tyg. ok 10 ma przyjezdzac kurier i dowozic mu listy. a jak on bedzie w pracy. kto to odbierze? akuart ma rejon blisko nas wiec ja zwykle listy moge roznosic.

Gość gość
ty odbierzesz. spróbuj pociągnąć obie roboty, moze dacie radę, jak nie to zrezygnujesz. A może ty bedziesz roznosić listy? A mąż niech bierze te prace w leśnictwie.

tez tak z mezem kombinujemy. moze z czasem uda sie zebym ja to prace przejela. jutro 1 raz dostaniemy listy. zobaczymy ile tego jest. bo trzeba posegregowac na rejony i ulice. ja zwykle lsity moge roznosisc tylko ze ma byc duzo poleconych np. z roznych urzedow wiec trzeba je dosc szybko rozniesc. i musi to roznosci maz. a ja on wroci ok.16-17 z pracy po nocy bedzie roznosil?

jak by naprawde sie udalo ok.4000zł bysmy mieli. razem ze wszystkim. ladna sumka.

i juz bym mogla corce lozko nowe kupic meble. pralka sie psuje. fajnie jest chociaz pomarzyc. musi byc kiedys w koncu dobrze.

Gość gość
nie listonosz ale doreczyciel :P a jezeli to in post to lepiej niech sie bierze za te druga prace :O

a czemu tak piszesz? jak listonosz robi w sumie to samo. tylko nie nosi kasy.

Gość gość
bo listonosz jest poczty polskiej :P a ty swojego meza uczulaj na polecone z sądu, bo jak znowu beda lezec awiza ch/uj wie gdzie to w koncu kancelarie pozwa Brzozowskiego tak, ze zwinie i PGP i InPost w pi/zdu :P moje listy lezaly 3 tygodnie na zupelnie innej ulicy! rachunki po terminie, przyniosl mi zaprzyjazniony listonosz poczty polskiej, choc nie musial, bo to nie jego obowiazek poprawiac po nieudolnych doreczycielach in postu :O jasne, i listonosz jak jest nowy albo na zastepstwo moze pomylic klatki, ale poczta chodzi CODZIENNIE i kazdego dnia moze zabrac zle wrzucony list i wrzucic go tam gdzie byc powinien a in post ma plazone od doreczonego zwyklego i maja juz w du/pie gdzie listy leza :O

no co ty trzeba dokladnie robic. ale masz jakos stycznosc z ta firma? ktos od ciebie pracowal? a dlaczego ma byc uczulony na polecone z sadu?

i jak tam z ta firma?

Gość gość
maskara ile w tym roboty jest. 4 rodzaje listow. reklamowka drukow do wypelnienia. kazdy list trzeba odchaczyc.ze doreczony a jak nie to wypelnic awizo. nie rozniesione polecone zawiesc do pukntu odbioru. nieiwem czy pociagnie na 2 prace.

Gość gość
spróbuj, może wytrzymacie ze dwa miesiące chociaż zarobicie trochę kasy, odkujecie się a potem zrezygnujesz ...a może się przyzwyczaicie najtrudniej na początku, potem bedzie szybciej wszystko szło, bedziesz wiedziała co gdzie włożyć, wpisać itp