Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odzywka wax47

STOSUJECIE TA ODZYWKE WAX DO WLOSOW

Polecane posty

Gość odzywka wax47

Ja ostatnio znalazlam na necie ta odzywke kosztuje 5,99zl za 400g! A ja kiedys kupilam polowe tego w aptece za 45zl i to dobrych kilka lat temu. Sama nie wiem czy to nei oszustwo.

Gość gość
w aptece dr max w promocji za 17 zł jest

Gość odzywka wax47
tj na allegro?

Gość gość
To to samo ja nie wiem dlaczego w Polsce w aptekach ta maska jest taka droga ja mieszkam w anglii i tu ja mozna kupic za niecalego funta nawet :)

Gość gość
A jesli chodzi o jej skutecznosc to jest dobra tylko trzeba systematycznie uzywac i nie liczyc na natychmiastowe efekty.Poprawe wlosow mozna zauwazyc po okolo 2 miesiacach stosowania.

Gość gość
ja używam wax do włosów suchych i zniszczonych firmy l'biotica. raz w tygodniu na ok 2/3 godz nakładam na włosy nakładam czepek i ręcznik. włosy są po niej super, miękkie, zdrowe ładnie błyszczą, używam od roku i efekt jest i to duży. w aptece duże opakowanie 400 kosztuje ok 23 zł. do tego serum z witaminą a i e tej samej firmy też jest super. tylko efekt najszybciej po ok 2/3 miesiącach widać a najlepsze rezultaty po ok roku.

Gość odzywka wax47
22.01.14 [14:41, ta biovax to sobie mozna o d**e rozbic. Ja w aptece sie nabralam i kupilam to dziadostwo dopiero mag w aptece pwoiedziala mi , ze to nei jst oryginalny wax tylko podroba.