Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym się różni prawiczek po 20tce od psa

Polecane posty

Gość gość

??? Ano tym, że niektóre psy już uprawiały seks z kobietami ;) :D 🖐️ Prawiczki to zdecydowanie największe ś****wa tej planety. Powinno im się odebrać formalny status człowieka.

Gość mamarlena
najwazniejsze to rozwiazac problem z promiennym usmiechem !!! prawiczki, nie dajcie sobie wmowic, ze nie macie prawdziwego zycia jak bezdzietni ! zachowanie czystosci do slubu to najwazniejsza sprawa na tym swiecie, najwieksza wartosc !!!

Gość dziewczynaprawiczka
nie zgodzę się!!!!!!!!!! mój chłopak to jeszcze prawiczek i jest nam cudownie.... to wspaniały facet, laski na niego lecą!!!!!!!!!!!!!! nie rozumiem dlaczego tak mówisz, to przecież krzywdzące!!!!!!!!!!!!!!! może nie każdy chce się puszczac na prawo i lewo jak męska d****a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mamarlena
dziewczynoprawiczka, macie zamiar zachowac czystosc do slubu? bo my z moim tz-tem mamy taki zamiar !!!

Gość dziewczynaprawiczka
mamarlena ja niestety nie mam już takiej możliwości, ma się co nie co na sumieniu hihihihihi :):):):):):):):):) ale mojemu Kochanemu to nie przeszkadza, kocha mnie taką, jaka jestem i to jest najważniejsze!!!!!!!! a ja nie mogę się doczekac, aż w końcu razem poświntuszymy!!!!! :>:>:>:>:>

Gość gość
jak facet ma powyżej 20 i nie roochał to jest ś****wem. Gardzę takimi i każda normalna kobieta również

Gość mamarlena
no to serduszkowanie bedzie na pewno wspaniale, ja jednak obawiam sie fasolki, bo nie jestem zupelnie przygotowana, chociaz mam juz swoje latka !!! nasluchalam sie o babciach, ktore przekluwaja prezerwatywy w kioskach, no i boje sie. ale skoro ty juz masz serduszkowanie za soba i nie skonczylo sie fasolka, to moze jednak bedzie dobrze !!!

Gość dziewczynaprawiczka
a ja gardzę takimi szmatławcami jak ty autorze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pewnie twój fajfus w******* już połowę miasta!!!!!!!! zrób sobie testy na rzerzączkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tataprawik
różnica taka,że psu staje/wyłazi.jak siada a prawemu stoi jak stoi... a starym jak leżą to i tak nie leży.czy cus...

Gość mamarlena
wspolczuje twojej dziewczynie !!!!!!!!!!!!!!! a tak naprawde to pewnie sam jestes prawiczkiem i masz wiecej niz 20 lat!!!

Gość gość
nie oszukujmy się kobiety chcą jak najbardziej doświadczonego faceta a prawiczek nie jest dla nich atrakcyjny

Gość szaman bystry
nie jest ważne jak się zaczyna>jak się kończy>najlepiej wcale. Nie tryskać

Gość gość
"nasluchalam sie o babciach, ktore przekluwaja prezerwatywy w kioskach" x no tak, w aptekach są za drogie :D

Gość gość
dziewczynoprawiczka ilu już facetów zaliczyłaś ?

Gość dziewczynaprawiczka
ze 30 ich było ;p

Gość TenCoToWolalPoczekać
Mam 23 lata i jestem prawiczkiem, autora tematu odesłał bym na jakieś badania głowy, bo chyba słoneczko za mocno przygrzało... To z kim, kiedy i ile bede sie ****** jest wyłącznie moją sprawą i nic tobie lub komukolwiek do tego. A jak jakiejś kobiecie to bedzie przeszkadzać to niech sobie poszuka innego faceta, płakał po niej nie będę:D P.S Autor sam prawdopodobnie ma niewielkie doświadczenie seksualne + kompleksy, a nie od dziś wiadomo, że najlepiej leczy się kompleksy przez wyszukanie kogoś (kto w mniemaniu autora) jest od niego jeszcze gorszy.

Gość gość
Autorka dostała kosza od porządnego faceta. Teraz w akcie rozpaczy wariuje po kafe jak pijany zając i wyzywa normalnych facetów od prawiczków.

Gość dziewczynaprawiczka
tam wyżej to podszyw!!!!! ale był blisko!!! hihihihihihi straciłam rachubę po 20!!!!!!! a co to w ogóle za debilne zwyczaje żeby sobie liczyc?????? temat jest o prawiczkach!!!! a oni mają zero na liczniku!