Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mileczkaaa

dziwne plamienia i usg help

Polecane posty

Gość Mileczkaaa

Hej dziewczyny. Mam do Was pytanie. Dzisiaj byłam u gin,, bo lekko plamiłam. Lekarz zrobił usg dopochwowe i uznał, że wszystko jak najbardziej w porządku. Nie widać żadnych śladów odklejania ani innych takich. Jedyne co, to jakby po przeciwnej stronie pęcherzyka lekkie złuszczanie?!? coś w tym stylu. Nie pamiętam dokładnie, ale mówił coś, że ciąża nie zajmuje jeszcze całej macicy i w miejscu gdzie jej nie ma może się lekko złuszczać i stąd te plamienia. Dodam, że nie to jest termin ewentualnej miesiączki, bo o tym to dużo można znaleźć. Miała któraś coś takiego? Jest się czym przejmować? Dodatkowo jestem w 5 tyg. i 6 dni zgodnie z wszelkimi obliczeniami, ale nie widać jeszcze zarodka, jedynie pęcherzyk (1,5cm) i p. żółtkowy (4mm). Jednak mając wyniki usg z 9 dni wcześniej, gdzie usg nie pokazało nawet pęcherzyka ciążowego to wszystko prawidłowo. Jednak większość w 6 tyg. ma już widoczny zarodek. Proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość gość
Wszystko bedzie ok. Miałam tak samo w 5 tyg miałam plamienie dostałam duphaston . Na następnym usg ok 7 tyg pięknie juz biło serduszko. A wtedy był tylko pęcherzyk

Gość gość
Uf:) dziękuję! też dostałam duphaston

Gość Mileczkaaa
up

Gość gość
Mileczka- ja mam identycznie jak ty koniec 5 tygodnia jutro ide do lekarza mam brazowe plamienia ale biore luteinę...

Gość gość
jesli lekarz popelnia taki blad to lepiej zmienic lekarza. Ja zaczelam robic usg w http://www.omnimed.com.pl bo trafilam na strasznie niekompetentnego lekarza;/

Gość gość
Jaki błąd?? Ogarnij się i jak spamujesz to przynajmniej w odpowiednich wątkach a nie tak z d**y jeża :(