Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Minęło 48 godzin

Polecane posty

Gość gość

Od ładowania mojego smartfona i stan baterii wynosi 85 %. Tylko idioci mówią ze smartfony mają kiepskie baterie. Oczywiście gdybym używał internetu to bateria by padła, ale w zwykłym telefonie który też miałem też padała szybko jak używałem internetu.

Gość gość
to długo :) a jaki masz model ? moj samsung sie rozladowuje po 54- 60 h bez gierek i neta a po 24 h kiedy gram bardzo czesto

Gość gość
to po jaka cholere ci smartfon?? moj dziala 1,5 dnia z netem i 5,5 dnia bez neta.

Gość gość
kiedyś tu pisałam,że mój(Samsung) wytrzymał około 114 godzin, ale nie używałam zadnych aplikacji i względnie mało internetu, kilka krótkich rozmow i smsów, baterie padają szybko jak się gra w gry

Gość gość
ja sobie juz nie wyobrazam wrocic do zwyklego telefonu :P dla mnie wygladaja one jak zabawki i te malutkie ekraniki na ktorych nic nie widac ;] ale fakt ze trzymaly dluzej i to duzy plus dla nich

Gość gość
Używam internetu w smartfonie i wielu jego funkcji ale przez ostatnie 2 dni bo siedzę w domu korzystam z neta w komputerze. Tylko chciałem pokazać ze baterie w smartfonach są dobre

Gość gość
najwiecej energi w przypadku smartofnow zzera ekran przynajmniej w moim przypadku chociaz mam ekonomicznie ustawiony