Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjuia

mogę się zkimś przespać za dostanie pracy już mi to wszystko wisi

Polecane posty

Gość lkjuia
masz rację powieszę się, dzięki za radę.

Gość gość
bardzo proszę

Gość gość
Szukaj wytrwale, wszystko będzie dobrze. Kontroling daje dużo możliwości. Jeśli jesteś dobra z Excela to super. Jeśli nie, to polecam kursy Excela na youtube. Podnieś swoje umiejętnośc****olecam, jeśli nie masz doświadczenia w kontrolingu, abyś zrobiła jakąś niedużą analizę fikcyjnych danych sprzedażowych/finansowych/kosztowych ( wykresy, tabele przestawne, kolorki, dane, wypunktowane wnioski ). Możesz taki materiał nagrać na płytę i zostawiać z CV, lub załączać mailem z CV jako mały wstępny pokaz umiejętności. Jeśli nie umiesz Excela i youtube nie pomoże, to możesz mnie popytać trochę, postaram się coś wytłumaczyć/nauczyć. - jeśli jesteś zainteresowana podaj maila a ja odpiszę i podam mojego. To nie jest propozycja pracy, gdyż nie mam takich możliwości, ale może coś pomoże. Pozdrawiam Ania

Gość lkjuia
gaja89@op.pl dzieki Aniu, gdyby ktoś napisał do Ciebie z tego maila z pytaniem, to będe ja ;)

Gość gość
Nie ma sprawy - będzie dobrze. Ja za chwile prześlę Ci mój email. Pozdrawiam Ania

Gość jagódkaa
ja też nie mam pracy od września i szlag mnie trafia :( u mnie w mieście nie ma kompletnie nic... Jakby tego było mało, to mam jeszcze szkołę do opłacenia

Gość jagódkaa
a wysłałaś do nich CV sama od siebie czy szukali kogoś akurat ?

Gość lkjuia
Były miejsca gdzie wysyłałam sama od siebie, były również takie gdzie wysyłama cv dlatego że gdzieś znalazłam ogłoszenie. Poza tym chodziłam też po róznych firmach ale zostawiałam cv na biurze podawczym i tam zapewne kończyła się jego droga :o

Gość lkjuia
*albo