Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

strach

Polecane posty

Gość gość

boję się, że urodzę brzydkie dziecko. Jedynym moim strachem jest to, że ono będzie brzydkie, jak patrzę na inne dzieci to większośc jest ślicznych, ale czasem trafia się takie, że matce się wydaje że jest piękne a wszyscy je fałszywie chwalą bo jest brzydkie jak noc.

Gość gość
moim przodkiem był Joseph Merrick :classic_cool:

Gość gość
ile ty masz lat? 15??? chyba najważniejsze żeby zdrowe się urodziło

Gość gość
nie mam 15 tylko 23, dorośli się znaleźli wszyscy. Wszystkim matkom się wydaje, że ich dzieci są śliczne a niektóre są okropnie brzydkie. Będą mówić, że po mamusi brzydkie :D

Gość gość
mam dziedziczną egzemę i znamiona na czole a la Grobaczow, więc sprawa poważna :O

Gość gość
ale p*********e ! take fora to chyba pożywka dla debili, którzy całymi dniami z**********ą po mieście ze spuszczonymi ryjami a później wracają do domów i wychodzą z nich cwaniaki. Zapewne nikt z was nigdy nie pomyślał "ale to dziecko brzydkie". Nie chodzi mi o to, że będzie zezowate czy jakieś z "egzemą" tylko o to, że będzie miało brzydką twarz ! jak dziecior ze wsi z wielkim nosem.

Gość gość
z ciebie jest debilka i to do kwadratu, a jak dziecko będzie brzydkie to co???? utopisz je?

Gość gość
nikogo nie mam zamiary topić idioci !

Gość gość
każda normalna mama, nawet te ktore na ciebie bluzgają myśli czy dziecko bedzie rowne, ladne, czy bedzie mialo prosty nosek, ladne oczy, normalne uszy... kazdy na to liczy, czeka na cos przez 9 miesiecy i ma nadzieje, ze bedzie jak sobie wymarzy. i nie przejmuj sie jak po porodzie zobaczysz sinozielonego robala łysego z zapuchnieta twarzyczką i witkami zamiast nog :D na pewno bedzie ladne. a jakie bedzie Twoje zdziwienie, kiedy za 15 lat z tych brzydkich dzieci wyrosną laski jak torpedy a z tych kupidynków tlusciutcy prosiaczkowaci chlopcy :)

Autorko powiem ci tak Ja jestem brzydka Mój konkubent trochę mniej brzydki Jak zobaczyłam Ewcie po porodzie to nadziwić się nie mogłam po kim ona taka ładna :-P i tak już zostało :-D

Gość gość
Właśnie o to mi chodzi, przecież nie powiedziałam że jak mi się urodzi dziecko z zezem albo z krzywym nosem to nie będę go kochać. Napisałam że boje się, że ja będę widziała slicznego bobaska a wszyscy dookoła będą mówić że to dziecko strasznie brzydkie itd. Każda osoba która mnie wyzywa od debilek mogłaby się czasem zastanwoić czy to wystarczający powód do takich obelg.

Autorko przypomniała mi sę taka historia w dalekiej mojej rodzinie Ona ładna dziewczyna Ona taki sobie Jak zobaczyłam ich córcie w okolicach jej 1 roku to pomyślałam normalnie kosmitka Dziecko wyglądało troszkę dziwnie Nieproporcjonalnie I jak rozmawialiśmy w rodzinie to każdy miał odczucia że mała ma mocne troszkę dziwne rysy twarzy I co ? obecnie ma 10 lat i jest przepiękną dziewczynką

Gość gość
Moja córa wyglądała jak skrzyżowanie Kaczyńskiego z wielorybem. Zostało jej tak. Da się przyzwyczaić. A mąż i ja całkiem udani jesteśmy pod względem urody. I ta figura... moja córa i jej rówieśnica chodzą na balet. Tamta dziewczynka wygląda jak maleńka, porcelanowa laleczka. Moja, to istny klocek drewna. I co z tego że stroje te same? :D Trudno, i tak moje dziecko ma masę zalet.

Gość grgrgr
masę zalet może i ma, ale ma tez matkę, która potrafi powiedzieć o swoim dziecku, że jest wielorybem, klockiem i Kaczyńskim. nie za fajnie...

Gość gość
moja mama zawsze mówiła, że jestem żel betonowy kloc :) i jak urodził się brat to jest taki sa, po mamusi. no trudno, nie wszyscy mają rytm i talent, nam muzyka wtańcu nie przeszkadza, ale nigdy bym nie pomyślała ze mogło by mi się zrobić z tego powodu przykro, ale wiem ze moja mama nas kocha i to wszystko są żarty, ale umie powiedzieć prawde a czasem zdarzają się ciotki, kolezanki które mówią ze dziecko sliczne i w ogole cudo a za plecami, że mały potworek. Tego bym chciała uniknąć :)