Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelina_Jolie

trądzik

Polecane posty

Gość Angelina_Jolie

Witam.Proszę doradzcie mi jakieś maseczki czy cos innego zeby pozbyc sie wągrów z twarzy:(.Mam już dość ich wcale mi nie schodzą a robi się wiecej .Czekam na wasze wpisy i napiszcie co wam pomogło w 100%,Pzdr

Gość gość
Kosmetyki z kwasem salicylowym (najlepiej rozpuszczonym w oleju, możesz sama zrobić za grosze, kupując składniki na stronie Mazidła czy Zrób sobie krem)

Gość gosc00
Miałam koleżankę, która miała z tym problem. Często używała fluidu, pudru, aby to ukryć pewnego dnia przestała używać kosmetyków i problem sam się rozwiązał.

tez mialam z tym problem. niby probowalam wyciskac, ale nie widzialam wiekszej roznicy... teraz chodze na mikrodermabrazje i jest lepiej, jedynie boje sie co bedzie w wakacje jak juz nie bede mogla robic tego zabiegu :(

Gość gość
kwasy to dobra recz. mikrodermabrazja tez.

Gość gość
To miałam robione jeszcze coś innego. Najpierw mikrodermabrazję korundową, po dwóch tygodniach kwas pirogronowy z salicylowym i za dwa tygodnie znów mikrodermabrazja. W sumie byłam 6 razy. Trądziku mam może jakies pojedyncze pryszcze. Chodziam do salonu w Poznaniu na osiedle tysiąclecia, nazywa się beauty premium. Polecam.

Gość gość
korund na allegro kosztuje parę zł, można go dodać odrobinieńkę do żelu do twarzy albo mleczka i bardzo delikatnie masować. ale to raczej nie przy aktywnych zmianach. a kwasy? kup aspirynę i rozpuść na papkę w wodzie. o ile nie masz alergii na salicylany.

ja dzisiaj zrobiłam sobie maseczke z płatków owsianych i miodu i moja cera od razu lepiej wyglada. nakremowalam potem twarz odpowiednim kremem i troche zasuszylo mi te pryszcze. moja kolezanka stosowala to regularnie i bardzo jej się cera poprawila. polecam