Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam fajnego chłopaka coś do niego czuję ale nie podoba mi się z wyglądu

Polecane posty

Gość gość

Jestem normalna ? Super sie z nim rozmawia, zawsze potrafi mi poprawic humor, caly dzien w weekend bylismy razem i nie mialam go dosc, podoba mi się wewnętrznie a z wyglądu wręcz przeciwnie, kompletne przeciwienstwo mojego idealu :(

Gość gość
a czujesz do niego pociąg seksualny? mogłabyś z nim iść do łóżka?

Gość gość
czasami tak jest ja akurat nie mam swojego ideału i cięzko mi to sobie tak do końca wyobrazić bo nigdy czegoś takiego nie miałam

Gość gość
nie, chyba ze z zamkniętymi oczami :(

Gość gość
z czasem sie przyzwyczaisz do wyglądu. mój facet też mi się strasznie nie podobal z początku, ale z czasem jakoś sie pogodziłam z tym jak wygląda i jest OK. Wazne jest to jakie facet ma do ciebie podejście, czy mu zalezy na tobie, a nie to jak wygląda. Grunt żeby dbał o siebie, bo jak ma brzydką twarz to juz nie jego wina, i nie zmieni sie tego, taki sie urodzil po prostu.

Gość gość
jeśli nie poszłabyś z facetem na pierwszym spotkaniu do łóżka to znak, że go nie kochasz

Gość gość
Nie jesteś normalna ;) wciska ci go ktoś?

Gość gość
napisałaś że odpowiada ci jego wnętrze, cóż... na pewno się chłopak stara, jeżeli wyczuł że z wyglądu jest nie za bardzo to jego starania przybierają na sile, to powinno dać ci do myślenia :(

Gość gość
ciekawe czy tez by się starał gdyby było odwrotnie tzn. dziewczyna brzydka a on ładny

Pytanie czy Cie pociąga, jeżeli nie, to tylko kolega, co z tego, że sie rozumeicie i miło spędzacie czas skoro nie ma nic więcej. Jeżeli nie wygląda jak ideał a pociąga Cię, to inna sprawa, wtedy radzę zapomnieć o mrzonkach i żyć życiem realnym.

Gość gość
moim zdaniem to nie ma sensu, powinna być rownowaga

Gość gość
fiku jak zwykle sama zaprzecza sobie :)

Gość gość
Jestem ciekawa jak wygląda przyjaciel autorki Mogłabyś go opisać? Może wcale nie jest brzydki, tylko nie w twoim typie urody?

Gość gość
Mój facet tez nie byl w moim typie, ale pokochalam go za jego charakter. Teraz jest dla mnie najprzystojniejszym facetem na świecie.

Ideał to jedno, nie trzeba takiego mieć. Co innego jeżeli facet w ogóle nie wydaje się atrakcyjni. Przecież nie zmusisz się żeby Ci się podobał.

Gość iluzionn
mi sie podoba mój kumpel ale nie zna mojej tajemnicy i nie mogę z nim być bo jest zamłody aby zostać ojczymem...