Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia1994

Bóle brzucha i pleców w 16 tc ciazy

Polecane posty

Gość Kasia1994

Witam. Od tygodnia oczuwam dość mocny bol pleców bardziej lędzwi i brzucha, raz po środku a raz po bokach. Bylam z tym u gina ktory skierował mnie do szpitala.Lezałam 4 dni miałam robione badania podawaną luteinę pod jezyk , kwas foliowy i no-spe. Wypuścieli mnie bo jest wszystko ok. Badania prenatalne takze miałam robione w 13 tc i wyszło wszystko ok. Ciągle biore luteinę ale dopochowowo 2 tabl 2 x dziennie i nospę oraz kwas foliowy. Czasem jest dobrze a czasem nadal bobolewa mnie brzuch z obu stron i jak na miesiaczke oraz bolą mnie plecy. Martwie się mimo pobytu w szpitalu i zapewnien lekarzy. To moja 1 ciąza. Lekarze mówią ze to od rozciąganią wiązadeł i macicy,czy powinnam się martwić wizyte mam dopiero 4 lutego.

Gość gość
spokojnie ja mam takie same bole od czasu do czasu i wlasnie moj gin mowil to samo :) ja jestem juz w 18tygodniu , plus jak mialam wlasnie takie bole w 15-16tydzien pani doktor ze szpitala stwierdzila ze to przez to ze dziecko jest bardzo ruchwliwe jak na ten wiek ciazy i tez to moze byc powodem ( nie mieszkam w polsce wiec pani doktor ma swoja teorie ) ale polski gin mowil tak jak napisalam wyzej :)

Gość gość
Autorko a od jakiego tygodnia miałaś te bóle? ja jestem w 14 tc i od kilku dni odczuwam ból nasilający się wieczorami z prawej strony - szczególnie pod prawym żebrem ;/

Gość Kasia1994
Uspokoiłaś mnie :) jednak ja nie czuje jeszcze ruchów małego :)

Gość Kasia1994
gościu bóle mam od tygodnia jak napisałam czyli od 15 tygodnia. I odczuwam je na podbrzuszu raz po prawej stronie,raz polewej a niekiedy skurcze na macicy pod pępkiem