Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ehhhhźlemiztym

NIGDY NIE BYŁAM W STANACH

Polecane posty

Gość Ehhhhźlemiztym

Źle mi z tym, strasznie bym chciała tam kiedyś pojechać, ale nie mam na to pieniędzy teraz. Co to za życie? Takie dziadowanie -,-

Gość Ehhhhźlemiztym
W życiu są ważne przede wszystkim pieniądze. Musze je zdobyć... Nie chce tak żyć

Gość Ehhhhźlemiztym
Ktoś też tak ma?

Gość Amida Butsu
tez tak mam :(

Gość gość
WITAM W KLUBIE!!! to moje marzenie od ladnych kilkunastu lat, ale czuje, ze kiedys w koncu na pewno polece. zbiore kase, wezme urlop i zobacze usa na wlasne oczy...

Gość Amida Butsu
moja mame jedzie do usa za paręnaście dni zwiedzi los Angeles, red kanion w Las Vegas troche sie pobawi, wroci do NYC zarobi troche grosza i wraca :( a ja znow sam w domu z kotem :(

Gość prawaeTywae
Ja tez nei bylam i nie chce byc :D No i co niby w tych Stanach? Bieda, morderstwa i strzelaniny na ulicach

Gość Ehhhhźlemiztym
Czyli nie tylko ja tak mam. Musze znaleźć sobie jakiegoś bogatego chłopaka, bo innego sposobu nie widze

Gość gość
mam faceta, niestety nie bogatego. niby mowi, ze kiedys polecimy ale nie podnieca sie tym tak jak ja. w zasadzie nawet moglby nie leciec. na pewno sam by na to nie wpadl ://// a ja po prostu czuje, ze musze tam poleciec. tak strasznie mnie tam ciagnie, az dziwne to jest. czuje sie jakbym juz tam byla.

Gość bogaty gość
xD

Gość Ehhhhźlemiztym
Ja mam podobnie do Ciebie tzn. nie jestem w związku, ale też czuję, że muszę tam pojechać. Bardzo bym chciała tam nawet żyć, ale to jest trudne. W końcu wiza

Gość gość
niestety, ja tez. najgorsze, ze mam paru znajomych ktorzy juz tam byli, w tym osoby ktore byly dwa razy i to dlugo. wk****a mnie to

Gość Ehhhhźlemiztym
No ja też i nawet tego tak nie doceniają :S

Gość gość
kiedys tez myslalam, ze bede tam mieszkac. ale teraz mi sie marzy zeby chociaz tam poleciec. ech meczace to jest.

Gość Ehhhhźlemiztym
A ile masz lat jeśli moge spytać?

Gość Amida Butsu
USA Wam sie marzy tam jest gorzej juz niz w Polsce, ludzie tam jak nie masz pracy dluzej niz pare tygodni lądujesz na ulicy 🖐️ aha i nie liczcie by ktos na ulicy chociaz poratowal was dolerem jednym. to sie nie moze zdarzyc!

Gość Ehhhhźlemiztym
Nie prawda. W USA prawie każdy ma swój dom, a w Polsce mało kto ma małe mieszkanko bez kredytu. W stanach jestes po studiach na 90% znajdziesz prace w zawodzie, w Polsce po psychologii sie sprząta toalety. Długo by pisać....

Gość PrawaeTywae
Oczywiscie, Ameryka kraj mlekiem i miodem plynacy :) Niestety tylko na serialach, w rzeczywistosci mieszkaja w domach z kartonu i blokach na slumsach. Polskie bloki to przy tych amerykanskih dzielnice luksusu

Gość Ehhhhźlemiztym
I tak poziom życia jest wyższy niż w PL

Gość gość
Moim marzeniem było studiowanie w USA. Znalazłam uczelnie, która dała możliwość wymiany uczniowskiej. I po roku na studiach tutaj dostałam się na wymiane. Tam skończyłam studia, zaczęłam praktyki. Wiara w marzenia to podstawa głowa do góry !

Gość Amida Butsu
http://i44.tinypic.com/2uh0c4m.jpg ja mam mozliwosc wyjechania kiedy zechce do tej ameryki, ale po co mi tam jechac tu mi dobrze mam dobrych psychologow, kota i rowerek nawet :P:D

Gość Ehhhhźlemiztym
Pocieszyłaś mnie tym! :) ale musiałaś za to chyba bardzo dużo zapłacić. W końcu wszystkie uczelnie w stanach są prywatne i trzeba płacić. Sama myśle o studiach w NY, ale koszty są ogromne :(