Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam kompleksów czy jestem normalna

Polecane posty

Gość gość

Jak czytam te tematy to zaczynam wątpić :D Kompleksy się leczy albo je usuwa operacjami a nie hoduje :D niektorzy mają niezłego zajoba.

Gość gość
to moze doradzisz mi jak mając tysiąc zł na koncie mogę: 1) usunąć wielki garbaty kinol 2) zlikwidować wielkie cinie pod oczami 3) powiększyć usta 4)powiększyć mikroskopijny biust 5)pozbyc się naczynek z calego ciała itp itd To nie takie proste jak ci się wydaje. Chciałabym nie mieć kompleksów ale mam zbyt dużo niedoskonałości :( tylko się powiesić :(

Gość gość
Na cienie pod oczami są kremy.

Gość gość
Na moje nie ma kremow. Zbyt cienka skora pod oczami. Mam cienie do tego widoczne zylki. Jedynym spodobem jest wstrzykniecie wlasnego tluszczu. Kosztuje to okolo 6 tys i jest duze prawdopodobienstwo powiklań. dodam że mam tylko 19 lat :(

Gość gość
Pod kopułą masz też nierówno.

Gość gość
no autorko, poradź prosze jak pozbyć się ww kompleksow albo je zaakceptować. Skoro to takie proste czekam na porady....

Gość gość
Akceptacja albo operacja.

Gość gość
a co jeśli nie ma się funduszy na operację a akceptacja jest niemożliwa? pozostaje tylko: a) codziennie upijac się do nieprzytomności b)jarać zielsko c) sznurek :( :( :(

Gość gość ma dość 3
pod ocz dermacol, nie musisz dziekowac. tylko wymieszaj lekko z innym podkladem, bo jest za gesty. cyce masuj uparcie, sa tuprzepisy na to. i duzo bawarki, bedziesz mleczna, ale ja tez bylam, cos za cos. potem facet, wiadomo hormony, spusty na cyce, masaz, urosna same. na kinol odkladaj powoli.... a na naczynka, poszuka rad w necie, obcy mi temat. poza tym kazdy ma cos i trzeba z tym walczyc, wiec walcz 🌻

Gość gość
kasę na kinol już mam, operacja na przełomie maja-lipca. Ale kuźwa.. jak tu wytrzymac tyle miesięcy ze szlaufem na środku twarzy? Dzięki za porady, fajna jesteś :)

Gość gość ma dość 3
z tym dermacolem nie zartuje. zakryje wszystko. kazde naczynko, kazdy cien. sego czasu byl uzywany w teatrze czeskim na scenie. nawet kiedys ciemnoskora kumpele pomalowalam bialym i wszystko zakrylo.:)

Gość gość
a moglabyś polecic jakiś kolor? siedze wlasnie na allegro i juz zamawiam :D

Gość gość ma dość 3
oj nie mam pojecia :( wejdz w google i tam masz na skorze pokazana baze odcieni:) ja bylam testowac, one sa jeszcze czasem w starych zapyzialych drogeriach, nie miala co prawda duzego wyboru:P

Gość gość
dzięki Ci dobry człowieku. Może dzieki Tobie choć na chwilę pozbedę się tych okropnych cieni :)

Gość gość ma dość 3
to na bank:) napisz jak otrzymasz ja lukne :)

Gość gość
zamowilam odcien 212, podobno jest jasny, lekko rozowawy. moze się sprawdzi. mam zamiar zamowić też ten najjaśniejszy. A nie wydaje Ci się ,ze jest on trochę za cieżki pod oczy? sama nie wiem

Gość gość ma dość 3
pewnie że sam w sobie jest. jest gęsty jak.... no sama zobaczysz. taki twardy. mieszaj go w proporcjach wedle uznania z jakimś iny podkladem, ten dermacol starcy ci na stulecia :) a co masz az taka jasna cere hehehe???

Gość gość
mam dośc jasną cerę ale nie mleczną. jednak uwielbiam się rozjaśniać :) moim marzeniem jest typowo porcelanowa twarz

Gość gość
Ja też nie mam kompleksów. Akceptuję siebię taką, jaką jestem. Nie rozumiem sterczenia przed lustrem i wyszukiwania w sobie niedoskonałości. Każdy jest inny, więc Ci którzy lubią się zamartwiać, to się zamartwiajcie i traćcie cenny czas na samokrytykę w wyglądzie..

Gość gość
a ja mam i co z tego