Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaa26

5 tydzień nie ma zarodka jest krwawienie

Polecane posty

Gość smutnaaa26

Hej dziewczyny mam problem bo nie wiem co robić.... Według obliczeń jestem w 5 tyg ciąży...ale w poniedziałek 10 dni po okresie którego nie było...dostałam krwawienia i to dużego...:( 3 dni:( a że moja ciąża to tylko z testu wiadoma była pojechałam na usg do szpitala na potwierdzenie czy była. Po usg nie stwierdzono ciąży zrobiono test z moczu wynik negatywny:(. czyli teoretycznie nie byłam w ciąży. Moje pytanie brzmi czy możliwe ze poroniłam czy jej nie było. dodam jeszcze że w dniu spodziewanego okresu miałam opuchnięte piersi i delikatne plamienie jak przy zagnieżdżeniu.

Gość gość
Możliwmówisz, że o ciąży wiedziałas z testu ciążowego wiec ciąża była i poroniłaś.

Gość smutnaaa26
Ale poronienie podobno by zobaczyli na usg czy sie mylę?

Gość gość
mogło ciazy wcale nie być a ty dostałas normalną ale opóźnioną miesiączkę

Gość gość
odpuść sobie myślenie. Podobno kazda kobieta raz lub kilka razy w zyciu przechodzi cos takiego, tylko nie zawsze wie bo nie każda robi test jesli okres spóźnia sie 3-5 dni. Moze i zarodek powstał, moze go nie było, może to było puste jajo- nie dowiesz sie i z myslenia nic ci nie przyjdzie. Chociaz wiem jaką radosc moze przynieść test pozytywny i domyslam sie jakie jest rozczarowanie kiedy cos pójdzie nie tak.

Gość gość
moim zd nie było ciąży hormon hcg jest obecny jeszcze jakiś czas w organizmie więc test powinien jeszcze pomimo poronienia być pozytywny. Ja poroniłam, robiłam betę i spadała sukcesywnie.

Gość smutnaaa26
Może i racja nie będę o tym myśleć bo tylko płakać mi sie od tego chce. dzięki:(

Gość gość
bardzo wczesne poronienie. Bardzo czesto się zdarza.