Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam faceta do rozmów

Polecane posty

Nie, nie przesadzam. A czy dostałem z liścia? Nie, ale nieraz zalałem się krwią, bo np. poszedłem w ślinę z czyjąś dziewczyną.

Gość gość
Fajny Krzysiek- zgadzam się z Tobą , facet , który daje dziewczynie "wszystko" jest dla Niej po prostu zerem...Kobiety lubią "złych" mężczyzn... :)

A jest to uwarunkowane genetycznie, a także historycznie. W prehistorycznych czasach, samiec szedł upolować mamuta na obiad, wracał więc z tarczą lub też sam stawał się posiłkiem. Następnie wracał do swojej jaskini, gdzie jego samica wraz z nim po sytym kotlecie rozpoczynała prokreacje. Gdyby ta sama kobieta miała w tej jaskini poetę to czym by się najedli?

Gość gość
a ja to dementuję! miałam faceta, ktory mi dawał wszystko - czułość, troskę,czasem kwiatki, dawał mi wsparcie w trudnych momentach i co? rzucił mnie! a kochałam go i byłam mu wdzięczna, doceniałam, nie był złym facetem

Gość gość
"zły "facet jest ciekawszy ,nie osiągalny do końca ,a ten grzeczny przywidywalny i z czasem nudny ..

Gość gość
Co prawda to prawda. Zły mężczyzna bardziej "przyciąga". Jest bardziej tajemniczy... Kobieta nie potrafi go rozgryźć więc "ciekawi " ją. Ale kiedy upoluje już zdobycz, mężczyzna staje się dla Niej nudną zdobyczą i szuka dalej. Ale mężczyźni tak samo się zachowują.

Jeśli facet którego już kobieta upolowała zmienia się, przykładowo staje się kimś na posyłki, kimś na każde zawołanie, stale zapewnia o miłości i widzi w ów kobiecie tą jedyną traci swą atrakcyjność. Ale jeśli ten facet pozostaje twardy, nie zmienia swoich zainteresowań, znajomych, nie daje się kontrolować nadal pozostaje "TYM KIMŚ LEPSZYM".