Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie jest wasze zdanie na temat ludzi z czatu

Polecane posty

Gość gość

? Bywam tam od kilku tygodni dosć czesto i sama nie wiem co o ty myśleć. Nurtują mnie 2 kwestie: - facec****szukujący seksu - czy oni faktycznie gotowi są spotkać się z obcą dziewczyną z netu na numerek, czy to tylko gawędziarze? Mnie się to nie mieści w głowie... Albo ci, co chcą płącić - czy naprawdę muszą szukać w takim miejscu? Dodam, że wchodzę tylko na czat regionalny, nie jakiś towarzyski czy erotyczny. Myślę, ze to podpuchy - faceci "niby normalni". Np pisałam z około 30-letnim prawnikiem czy 35letnim pracownikiem korporacji. Niby na poziomie, fajnie gada się na neutralne tematy, ale... nie wydaje mi się, że faceci w tym wieku io takim statusie byli samotni, zwłaszcza na tyle, by szukać towarzystwa w takim miejscu, no i jakoś nie wydaje mi się to rozrywka dla ludzi na poziomie w pewnym wieku. Mnie się wydaje, że te osoby to projekty i oszukują co do statusu albo w ogóle są całkiem kimś innym i wyglądają wyjątkowo źle. To wszystko moje przypuszczenia, pewnie stereotypowe. A jakie są wasze, takze doswiadczenia? Jestem tego bardzo ciekawa

Gość gość
sram pod siebie :classic_cool:

Gość gość
"prawnik" to może być radca, adwokat, sędzia, prokurator albo mgr prawa bez aplikacji i bez pracy albo z pracą w innym zawodzie. wielu ludzi opowiada że skończyło "prawo admninistracyjne"

Gość gość
On akurat pisał, że jest adwokatem i pisał, czym się zajmuje. No ale ja do wsyztskiego podchodzę z rezerwą, przecież cała ta postać moze być od początku do końca zmyślona np. przez pryszczatego nastolatka, nieprawdaż?

Gość gość
myślałam, że dużo osób wypowie się na ten temat