Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfuidhvifuhvfiuvhifkdljoeirfhv

Mam 22 lata i nigdy nie byłam w żadnym związku

Polecane posty

Uważacie, że jest ze mną coś nie tak?

brokeninside87, a jakbym była w związku to nie byłabym sobą? Moje koleżanki już dawno mają kogoś, planują ślub itd, a ja zawsze sama.

brokeninside87 to, że człowiek w związku idzie czasem na kompromis nie oznacza, ze nie pozostaje sobą.

Gość cherrrry
nie martw sie :) moja kolezanka tez ma 22 i nigdy nikogo nie miala..i jakos nie zaluje hehe

ale ja chyba żałuję, bo brakuje mi czegoś

Nie chcę być sama.

Gość Funiusia
Autorko, ja do 20 roku życia nie miałam chłopaka, sama nie wiem dlaczego... Może po prostu byłam zbyt nieśmiała, bądź mało towarzyska? Poszłam na studia, wzięłam się porządnie za siebie, zaczęłam się malować, chodzić na imprezy itd. W końcu znalazłam miłość mojego życia i jestem bardzo szczęśliwa, czego i Tobie życzę :)

Gość gość
Znalazlas chlopaka tylko dlatego ze zaczelas sie malowac i chodzic na imprezy? No to wspolczuje

Gość Funiusia
Tak, zaczelam chodzic na imprezy, bo siedzac w 4 scianach to faceta nie znajdziesz ... Zadbalam o sobie, a nie rozciągnięty sweter i włosy związane w kitkę, trochę maskary nie zaszkodzi

Gość Funiusia
Jestes ograniczona? Czy ja napisalam,ze mam faceta dlatego, ze pokazalam mu cycki na imprezie??? Po prostu wczesniej nie zwazalam na to czy moja bluzka jest wyprasowana, czy spodnie nadaja sie do chodzenia ... mialam depresje , dopiero pozniej z niej wyszlam i zadbalam o siebie. Nie wiem dlaczego mnie od raz atakujesz jesli nie znasz calej mojej historii. ....

Gość gość
Z tego co napisalas tak wynika. Skoro mialas depresje to pewnie bylas zdesperowana na znalezienie chlopaka i wzielas pierwszego lepszego z imprezy, a teraz wydaje ci sie ze to milosc zycia.

Gość akceptacja siebie
Jednak jestes ograniczona, mojego chlopaka poznalam w pociagu :) chodzilo mi o to , ze po prostu WYSZŁAM DO LUDZI , a nie wylewalam gorzkich łez w kącie w pokoju.... Nadinterpretujesz wszystko w bardzo chamski sposob :)

Gość akceptacja siebie
No i kolejny dowód na to,ze wymyślasz sobie coś, a później krytykujesz. Kto C***owiedzial ze mialam depresje,bo nie mialam chłopa??? mialam depresje,bo ZMARŁA MI MAMA. Jestes strasznie wredną osobą.

Gość akceptacja siebie
widzę,że już nawet słowem nie piśniesz :) skoczyły się wrzuty na mój temat??? :) Zapamietaj sobie dziewczyno - NIE ZNASZ, NIE OCENIAJ :))

Gość akceptacja siebie
widzę,że już nawet słowem nie piśniesz :) skoczyły się wrzuty na mój temat??? :) Zapamietaj sobie dziewczyno - NIE ZNASZ, NIE OCENIAJ :))