Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pabloo

Dukan Kilogramy Ćwiczenia

Polecane posty

Gość Pabloo

Witajcie Forumowiczki, Forumowicze! Rozpocząłem dietę Dukana 13.1 w poniedziałek, przez 5 dni byłem na I fazie, w sobotę rozpocząłem II fazę. Jem dwa dni białko z warzywami i dwa dni samo białko. Początkowo super waga leciała w dół praktycznie z dnia na dzień, ale teraz mam wrażenie, że zatrzymała się a wręcz lekko poszła w górę. Początkowo 92kg Obecnie 86kg i stoi już 3 dzień... Chciałbym dopytać czy powinienem ćwiczy przy tej diecie? bo słyszałem, że nie zaleca się intensywnych ćwiczeń - co najwyżej jakieś spacery... Dodam, że mam 180cm wzrostu i raczej nie widać po mnie tej masy bo sporo zawsze ćwiczyłem na siłowni. Ale pojawił się tłuszczyk na udach, brzuchu no i klatka trochę opadła... Cóż zaniedbanie z braku czasu... :( Mój plan jest ogólnie taki, żeby na dukanie zejść do 77kg, a później przejść do fazy III i śmigać na siłowni, oczywiście tylko ćwiczenia aerobowe, nie interesuje mnie sylwetka "klocka" :)) Dzięki z góry za wszelkie uwagi :)

Gość gość
To normalne, Na początku jest największa utrata kg, później przestój no i wreszcie równomierna utrata kg. Dasz radę, ćwiczyć można ale tylko aeroby żadnych dużych obciążeń!

Gość Dukanka 2000
Najlepiej zacznij chodzić na basen i saunę, Ja chodzę dwa razy w tygodniu, 30minut pływam bez przerwy, a później dwa razy po 15 min do sauny... REWELACJA!!!!!

Gość AśkaDD
ja Chodzę na aqua - aerobic trzy razy na tydzień i do tego sama ćwiczę w domu. Strata wagi jest, ale troszkę mała. Dlatego postanowiłam wesprzeć się tymi tabletkami - http://wsad.it/gosc/slimette i mam nadzieję, że teraz wreszcie sukcesywnie będę tracić zbędne kilogramki.