Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak miesiaczki moze byc skudkiem odchudzania PYTANIE

Polecane posty

Gość gość

Cześć..Schudlam juz 5 kg. dalej nie mam okresu. Powinnam go dostac 15-go stycznia okolo. Robilam test tydzien temu i wyszedł na szczescie negatywny. wkurza mnie to bo to jest najgorszy moment na ciaze. Kiedy wkoncu zaczelam robic cos ze swoim zyciem i zdrowiem. Czy to mozliwe ze jednak to ze schudlam jest przyczyną braku miesiączki??

Gość gość
skuDkiem na pewno :D

Gość gość
boze... przyj***ecie sie do kazdej pomyłki... Nie mozna dodaj ospowiedzi na temat mojego problemu. A nie np z powodu błędów ortograficznych??

Gość gość
* Pało !! :-o I tak może być. A nawet jest.

Gość Linetka22
Tak

Gość gość
Tak moze byc, ale nie napisalas w jakim czasie schudlas, bo jesli w ciagu 5 miesiecy, to raczej nie, ale jesli dosc szybko, to jak najbardziej.

Gość gość
w sumie to dosc szybko mam rygorystyczna diete do 1000 kcal max i chodze na fitness

Gość gość
Autorko postu, mam podobnie tylko, ze ja mam "jeszcze" miesiączkę. Chudnę w oczach, w ciągu miesiąca schudłam 5 kg, przez nerwy, stresy, brak czasu na porządne posiłki, no ale przechodząc do meritum, to moja miesiączka jest coraz bardziej skąpa, pewnie niedługo już całkiem mi zaniknie. Ile Ci się spóźnia??

Gość gość
aaa sorry, pisałaś ze 15 stycznia powinnas miec... ja mialam 15 stycznia okres, ale strasznie skąpy, z kazdym miesiącem mam bardziej skąpe krwawienia... A jak u Ciebie z tym bylo? Jakie mialas wczesniej krwawienia??